Tânăr judecat după ce a tâlhărit o fată de 18 ani. A fost prins chiar de victimă

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru tâlhărie calificată. 

Tânăr judecat după ce a tâlhărit o fată de 18 ani. A fost prins chiar de victimă

Vasile-Daniel B. a comis fapta în data de 23 decembrie, când a urmărit o fată, în vârstă de 18 ani, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani şi a deposeda-o, prin violenţă, de o poşetă.

Victima urma să se întâlnească cu prietenul ei şi la un moment dat a observat că este urmărită. A mărit pasul, însă tânărul din spatele ei a început să fugă şi a ajuns-o din urmă.

A îmbrâncit-o şi i-a luat poşeta de pe umăr. Tânăra a sunat la 112, iar la scurt timp a sosit la faţa locului şi prietenul ei şi au pornit în urma atacatorului. Autorul faptei a fost găsit de cei doi pe strada Popa Şapcă, iar poliţiştii ajunşi şi ei la faţa locului i-au găsit bunurile fetei asupra sa. 

Vasile Daniel B. era cunoscut cu antecedente penale şi a fost arestat preventiv. Dosarul urmează a fi judecat de Judecătoria Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
1

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lider &ic...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
22

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
237

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...