Tânăr din Botoșani condamnat pentru abandon de familie, încătușat în timp ce încerca să iasă din țară!

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, căutat și condamnat de autoritățile din Dorohoi.

Tânăr din Botoșani condamnat pentru abandon de familie, încătușat în timp ce încerca să iasă din țară!

Luni, 13 noiembrie, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară cetățeanul român, Alin B., în vârstă de 32 de ani, din județul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul figurează ca fiind căutat de autorități.

Pe numele acestuia Judecătoria Dorohoi a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, bărbatul fiind condamnat la un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

"Persoana a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun", se arată într-un comunicat de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
468

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
62

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...