Scenă incredibilă pe o stradă din municipiu: Amenințat cu arma, după ce i-a atras atenția unui tânăr că a aruncat o hârtie pe jos!

A văzut un tânăr cum aruncă pe jos o hârtie și i-a atras atenția. În clipa următoare, s-a trezit amenințat cu o armă. Polițiștii botoșăneni au reușit să îl identifice pe agresor, acesta fiind amendat cu 2.000 de lei.

Scenă incredibilă pe o stradă din municipiu: Amenințat cu arma, după ce i-a atras atenția unui tânăr că a aruncat o hârtie pe jos!
În cursul zilei de duminică, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Botoşani, a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Vârnav, ar fi fost ameninţat de un tânăr cu o armă, fără a putea preciza tipul acesteia.
 
Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la aceeaşi dată, bărbatul a atenţionat un tânăr care aruncase pe jos un ambalaj, iar acesta a scos o armă din buzunarul hainei şi a îndreptat-o către el, provocându-i o stare de temere.

Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Botoşani, ce avea asupra sa o replică de airsoft, care a fost ridicată de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase în vederea continuării cercetărilor. 
 
"În acest context, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că replica respectivă nu face parte din categoria armelor supuse autorizării conform prevederilor Legii 295/2004. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei. Totodată, pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea luării măsurilor legale", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Academica Clinceni - FC Botoșani 2-1! AL-Mawas, descătușat, dar o înfrangere dureroasă în TROACA de la Clinceni

astăzi, 16:29
204

FC Botoșani a pierdut deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, la capătul unui meci echilibrat pe un teren imposibil, un adevărat pericol pentru jucători, în care FC Botoșani a j...

Marius Constantin Budăi: Lunile trec și nimic bun nu se întâmplă pe drumurile naționale din județul Botoșani!

astăzi, 12:04
395

Marius Constantin Budăi, vicepreședinte al Camerei Deputaților, susține că, din Opoziție, liberalii botoșăneni erau foarte vocali atunci când venea vorba de modernizarea drumurilor Boto...

Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoşani, miercuri, ora 14.30

astăzi, 11:26
197

FC Botoșani o întâlnește astăzi pe Academica Clinceni, de la ora 14:30, în deplasare, în speranța că va ajunge la a treia victorie consecutivă.19 octombrie 2020, Acad...