Scandal la un Kaufland. Bărbat ridicat de polițiști pentru distrugerea amplasamentului de triaj. „Acest virus e o prostie”

Scandal la un Kaufland. Bărbat ridicat de polițiști pentru distrugerea amplasamentului de triaj. „Acest virus e o prostie”

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Botoșani, este cercetat penal, după ce a distrus amplasamentul menit triajului epidemiologic amenajat la intrarea în supermarketul Kaufland din zona Shopping Center, pe motiv că nu există coronavirus.

Totul s-a întâmplat luni, când bărbatul a mers la cumpărături, în jurul orelor prânzului. Iritat de faptul că era nevoit să fie supus termoscanării, a izbit un cărucior metalic în masa cu ustensile și dezinfectanți, spărgând și sticla unui perete de la intrare. Motivul, spune acesta, este lipsa coerenței măsurilor de combatere a virusului care, în opinia lui, nu există.

Angajații supermarketului au raportat incidentul prin apel la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj al Poliției Municipale. Oamenii legii l-au ridicat pe bărbat și l-au condus spre audieri.

„Nu cred în acest virus și îmi asum asta. Este doar un mod al sistemului de a lupta împotriva noastră. Adică nu neapărat că nu cred, dar se exagerează prea mult, nesimțit de mult. Acele termoscanere ce rol au? Este o procedură autorizată? Este obligatorie în lege? Nu au nicio noimă măsurile astea, este totul o prostie. Eu voi plăti pentru fapta mea. Într-adevăr, am avut o răbufnire, un moment de furie. Dar asta doar pentru că nu mai suport ceea ce se întâmplă, acest virus e o prostie. Voi plăti daunele și asta este”, a declarat bărbatul din sediul Poliției.

Botoșăneanul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

 

Spune-ne opinia ta