Scandal la un Kaufland. Bărbat ridicat de polițiști pentru distrugerea amplasamentului de triaj. „Acest virus e o prostie”

Scandal la un Kaufland. Bărbat ridicat de polițiști pentru distrugerea amplasamentului de triaj. „Acest virus e o prostie”

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Botoșani, este cercetat penal, după ce a distrus amplasamentul menit triajului epidemiologic amenajat la intrarea în supermarketul Kaufland din zona Shopping Center, pe motiv că nu există coronavirus.

Totul s-a întâmplat luni, când bărbatul a mers la cumpărături, în jurul orelor prânzului. Iritat de faptul că era nevoit să fie supus termoscanării, a izbit un cărucior metalic în masa cu ustensile și dezinfectanți, spărgând și sticla unui perete de la intrare. Motivul, spune acesta, este lipsa coerenței măsurilor de combatere a virusului care, în opinia lui, nu există.

Angajații supermarketului au raportat incidentul prin apel la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj al Poliției Municipale. Oamenii legii l-au ridicat pe bărbat și l-au condus spre audieri.

„Nu cred în acest virus și îmi asum asta. Este doar un mod al sistemului de a lupta împotriva noastră. Adică nu neapărat că nu cred, dar se exagerează prea mult, nesimțit de mult. Acele termoscanere ce rol au? Este o procedură autorizată? Este obligatorie în lege? Nu au nicio noimă măsurile astea, este totul o prostie. Eu voi plăti pentru fapta mea. Într-adevăr, am avut o răbufnire, un moment de furie. Dar asta doar pentru că nu mai suport ceea ce se întâmplă, acest virus e o prostie. Voi plăti daunele și asta este”, a declarat bărbatul din sediul Poliției.

Botoșăneanul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Autoritățile: Sursa infectării comunitare cu Covid-19 din Havârna o reprezintă slujba de Bobotează

Vineri, 22 Ianuarie 2021
1877

Sursa infectării comunitare cu virusul COVID-19 din localitatea Havârna din judeţul Botoşani, unde incidenţa a ajuns, vineri, la 7,66 cazuri la 1.000 de locuitori, a reprezentat-o slujba rel...

Remorcă neînmatriculată, descoperită în trafic de poliţiştii de frontieră botoşăneni

Vineri, 22 Ianuarie 2021
522

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Dorohoi efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un autoturism ce avea ataşată o remorcă f...

Amendat și internat la Psihiatrie, după ce a atacat doi soți, apoi a reclamat prin 112 că polițiștii îl agresează

Vineri, 22 Ianuarie 2021
791

Doi soți au fost atacați de către un bărbat, marți, în municipiul Dorohoi, în timp ce se aflau în mașina proprie. A intervenit un trecător, fost jandarm, iar autorul a fost&nb...