Scandal în plină stradă! Un bărbat a fost imobilizat!

Scandal în plină stradă! Un bărbat a fost imobilizat!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Mai mulţi cetăţeni care se deplasau pe Bulevardul M. Eminescu, în zona Casei Tineretului, au sunat la 112 după ce câţiva tineri, aflaţi în stare de ebrietate, au început să facă scandal.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Locală care a constatat că aspectele sesizate se confirmă persoanele fiind sancționate și îndepărtate din zonă.

De asemenea, a fost solicitată ambulanţa prin apel 112, pentru a prelua şi transporta la Secţia de Psihiatrie bărbat în vârstă de 40, întrucât acesta devenise agresiv, fiind necesară și imobilizarea lui.

Poliţiştii locali au preluat o sesizare şi pe strada 1 Decembrie, unde mai mulţi tineri de etnie romă au provocat scandal  şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

La faţa locului, scandalul a fost aplanat şi au fost sancţionaţi contravenţional conform legii 61/1991 cu amendă, fiecare în valoare de 400 lei, doi bărbaţi de 34, respectiv 36 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
736

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1025

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...