Percheziţii în judeţul Botoşani, într-un dosar de contrabandă!
NEWS ALERT

23 de percheziţii au loc joi dimineaţă în judeţul Botoşani, la locuinţele unor persoane fizice şi la sediile sociale ale unor societăţi.

Percheziţii în judeţul Botoşani, într-un dosar de contrabandă!

Poliţiştii botoşăneni derulează joi dimineaţă o amplă acţiune prin care se încearcă destructurarea unei reţele de contrabandă.

Concret, sunt efectuate 23 de percheziţii pe raza judeţului Botoşani, la locuinţele unor persoane fizice şi la sediile sociale ale unor persoane juridice. Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Din cercetări a reieşit faptul că persoanele implicate ar fi introdus ilegal ţigarete în România, din spaţiu extracomunitar, pe care le-ar fi comercializat pe raza judeţului. Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat a fost estimat la 130.000 de lei. 12 persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor SAS – IPJ Botoşani, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
90

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
55

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
56

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...