Microbuz răsturnat lângă un drum național din județ. Un bărbat a ajuns la spital

Microbuz răsturnat lângă un drum național din județ. Un bărbat a ajuns la spital

Un microbuz de marfă înamtriculat în Republica Moldova s-a răsturnat, joi seară, pe DN 29D, între localitățile Trușești și Drislea, în apropierea unei curbe. Ca urmare a accidentului, un bărbat a fost rănit și transportat la spital.

Potrivit unor surse din anchetă, conducătorul auto, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în București, a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed, după ce a efectuat o curbă la dreapta, iar din cauza ceții dense nu a reușit să redreseze vehiculul, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Șoferul a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 22:30, la fața locului fiind direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, in rem. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Victima a fost transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, prezentând multiple contuzii și un traumatism la nivelul coloanei vertebrale.
 

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Război pe tema diminuării subvenției alocate Parcului de la Cornișa

Vineri, 21 Februarie 2020
826

Ca urmare a aprobării proiectului de buget local pentru anul 2020 al municipiului Botoșani cu amendamentele inițiate de către viceprimarul Cosmin Andrei, subvenția către Parcul de agrement de la...

Scandal de proporții la o școală din județ. Mizeria și șobolanii ar fi motivele pentru care părinții au inițiat o grevă. Conducerea: „Cred că a pus intenționat șobolanul acolo, ca să ajungă la Acces Direct”

Vineri, 21 Februarie 2020
4785

O școală din județul Botoșani se află în centrul unui adevărat scandal. Părinții elevilor de clasa a patra nu își mai lasă copiii să meargă la ore. În vreme ce un părint...

Dacă nu a reușit prin concurs să fie șef la Nova Apaserv, l-au ajutat colegii de partid

Vineri, 21 Februarie 2020
1417

Consiliul de Administrație al SC Nova Apserv SA din Botoșani, societate aflată parțial în subordinea Consiliului Municipal, are un nou administrator. Este vorba despre trezorierul organizaț...