Metoda "Maradona" în Austria sau cu ce se mai ocupă românii

Doi români, care se dădeau drept polițiști rutieri în Austria și opreau "pentru control" autovehiculele pe autostrada A1, au adunat în decurs de 4 luni o mică avere aplicând celebra metodă "Maradona". In doar 4 luni, au strâns 64.000 de euro.

Metoda "Maradona" în Austria sau cu ce se mai ocupă românii

Nu s-au bucurat însă de bani, pentru că au fost descoperiți și reținuți de adevărații polițiști. Autoritățile spun că, în doar 4 luni, cei doi au strâns 64.000 de euro.

Românii – de 34 și 48 de ani – vizau în special șoferi de TIR-uri care transportau autoturisme. Pe timpul falselor controale, șoferilor li se cerea să plătească diverse sume de bani pentru a-și putea continua drumul.

Polițiștii austrieci autentici din Amstetten au observat sâmbătă, 4 noiembrie, autoturismul românilor tras în fața unui TIR care transporta autoturisme și era parcat pe banda de urgență şi astfel au reuşit să-i prindă, relateaza stirileprotv.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
542

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
392

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2817

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...