Italia: Șofer român pe camion, găsit fără viață de colegii săi într-o parcare pentru vehicule de mare tonaj

Tragica întâmplare a avut loc într-o zonă de popas a camioanelor, nu departe de ieșirea de pe autostradă. Corpul fără viață al șoferului român a fost descoperit de colegii săi. 

Italia: Șofer român pe camion, găsit fără viață de colegii săi într-o parcare pentru vehicule de mare tonaj

Un șofer român de camion, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit decedat în dimineața zilei de duminică, 21 octombrie, într-o parcare special amenajată pentru vehicule de mare tonaj din Trezzo, o localitate la nord de Milano, în Lombardia, informează La Martesana.

Tragica întâmplare a avut loc într-o zonă de popas a camioanelor, nu departe de ieșirea de pe autostradă. Corpul fără viață al șoferului român a fost descoperit de colegii săi. Ei au petrecut seara de ieri, sâmbătă, 20 octombrie, toți împreună, apoi au mers la culcare. Azi dimineață, când a sosit ora plecării, și-au dat seama că lipsește colegul lor în vârstă de 60 de ani, relateaza Rotalianul.com. Au fost îngroziți când l-au găsit mort, iar orice ajutor nu-i mai era de niciun folos.

La fața locului au sosit ambulanța și carabinierii. Din primele reconstituiri se exclude o moarte violentă, ipoteza cea mai plauzibilă este că omul a murit după ce s-a simțit rău. A fost dispusă autopsia trupului neînsuflețit care va lămuri cu exactitate cauza decesului șoferului român.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
542

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
394

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2830

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...