Înfiorător: Muncitor român ucis cu pumnii și picioarele în casa în care locuia

Plecați departe de casă, românii sfârșesc în condiții cumplite. Moartea lucrătorului de 58 de ani, conform ipotezei anchetatorilor, a fost cauzată de loviturile primite cu pumnii și picioarele de către victimă, lovituri care i-au provocat răni interne grave. 

Înfiorător: Muncitor român ucis cu pumnii și picioarele în casa în care locuia

O crimă îngrozește comunitatea românilor din sudul Italiei, la Melicucco (Calabria) un cetățean român care lucra în agricultură a fost ucis în bătaie. Rănile provocate de avalanșa de pumni și picioare care au căzut asupra sa i-au provocat răni interne care au dus la decesul bărbatului. Ucigașul nu a fost încă identificat, informează Corriere.

Corpul bărbatului român în vârstă de 58 de ani, cu inițialele B.I., a fost găsit în casa în care locuia de ani de zile și conform rapoartelor preliminare ale carabinierilor de la compania din Gioia Tauro ar putea fi victima unei agresiuni provocate de către o persoană care era în casă cu el.

Moartea lucrătorului, conform ipotezei anchetatorilor, a fost cauzată de loviturile primite cu pumnii și picioarele de către victimă, lovituri care i-au provocat răni interne grave. În casă nu s-au găsit arme de foc și nici alte arme albe.

Ancheta este coordonată de Procuratura din Palmi care a dispus efectuarea autopsiei asupra corpului neînsuflețit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
541

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
388

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2797

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...