Înfiorător: Muncitor român ucis cu pumnii și picioarele în casa în care locuia

Plecați departe de casă, românii sfârșesc în condiții cumplite. Moartea lucrătorului de 58 de ani, conform ipotezei anchetatorilor, a fost cauzată de loviturile primite cu pumnii și picioarele de către victimă, lovituri care i-au provocat răni interne grave. 

Înfiorător: Muncitor român ucis cu pumnii și picioarele în casa în care locuia

O crimă îngrozește comunitatea românilor din sudul Italiei, la Melicucco (Calabria) un cetățean român care lucra în agricultură a fost ucis în bătaie. Rănile provocate de avalanșa de pumni și picioare care au căzut asupra sa i-au provocat răni interne care au dus la decesul bărbatului. Ucigașul nu a fost încă identificat, informează Corriere.

Corpul bărbatului român în vârstă de 58 de ani, cu inițialele B.I., a fost găsit în casa în care locuia de ani de zile și conform rapoartelor preliminare ale carabinierilor de la compania din Gioia Tauro ar putea fi victima unei agresiuni provocate de către o persoană care era în casă cu el.

Moartea lucrătorului, conform ipotezei anchetatorilor, a fost cauzată de loviturile primite cu pumnii și picioarele de către victimă, lovituri care i-au provocat răni interne grave. În casă nu s-au găsit arme de foc și nici alte arme albe.

Ancheta este coordonată de Procuratura din Palmi care a dispus efectuarea autopsiei asupra corpului neînsuflețit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Claudia Chiraș, actriță: "Spun cu mâna pe inimă că iubesc România"

Luni, 12 Noiembrie 2018
893

Drum. Claudia Chiraș, actriță. De unde vine Claudia și unde vrea ea să se îndrepte? Să privim un pic în urmă către devenirea sa. Cum s-a format acrița de astăzi?Vin din Boto...

Darren Cahill, despre Simona Halep: "Persoana care este în afara terenului de tenis este mult mai bună decât orice rezultat a reuşit"

Duminică, 11 Noiembrie 2018
624

Simona Halep şi Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019. Australianul a invocat motive familiale, care au dus, în cele din urmă, la încetarea parteneriatului care ...

România: O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul 2, după ce s-a certat cu părinții din cauza telefonului mobil

Vineri, 9 Noiembrie 2018
1105

O fată de 13 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc după o ceartă cu părinţii în legătură cu folosirea telefonului mobil, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţe...