Frigul face noi victime la Botoşani. Bărbat salvat în ultimul moment de medici

Temperaturile scăzute de pe timpul nopţii reprezintă un mare pericol pentru persoanele fără adăpost. Un bărbat a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati cu o hipotermie severă. 

Frigul face noi victime la Botoşani. Bărbat salvat în ultimul moment de medici

În vârstă de 58 de ani, acesta a petrecut noaptea de duminică spre luni sub cerul liber, iar temperatura corpului a scăzut până la 27,9 grade celsius.

Mai mulţi trecători de pe strada Ion Pillat au anunţat cadrele medicale, după ce au văzut un bărbat ce nu mai mişca. Cadrele medicale au reuşit să îi acorde primul ajutor şi să îi crească temperatura corpului. 

Bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, crezând probabil că băutura îl va ajuta să se încălzească, însă cadrele medicale atrag atenţia că efectul este tocmai invers pe termen lung. 

El este originar din comuna Roma, însă se află în evidenţa autorităţilor de mai mult timp ca fiind o persoană vulnerabilă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
12

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
85

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
189

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...