Familie îndoliată: Bărbatul ars după explozia unui cazan cu țuică a murit!

Tragedie fără limite! Bărbatul care a suferit arsuri în urma exploziei unui cazan cu țuică a murit. În iunie 2012, fiul său și un nepot, dar și o tânără, au sfârșit intoxicați într-un beci din Orășeni-Deal, din cauza unei acumulări de monoxid de carbon.

Familie îndoliată: Bărbatul ars după explozia unui cazan cu țuică a murit!

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, care a suferit arsuri grave după ce cazanul cu țuică a explodat lângă el, a murit în noaptea de marți spre miercuri, la Spitalul de Arși din București. 

Victima fusese transferată la București la o zi după producerea nefericitului incident, însă gravitatea arsurilor și complexitatea cazului i-au făcut pe medicii bucureșteni să se declare neputincioși. 

Nenorocirea s-a petrecut joi, 6 septembrie, în satul Flondora, din comuna Manoleasa. Mai mulți bărbați au mers în curtea unui vecin care făcea țuică, ceilalți preparând un grătar în apropierea cazanului. În momentul în care cazanul sub presiune a cedat, bărbatul de 63 de ani, aflat în imediata apropiere, a fost surprins de aburul fierbinte. Cei care au asistat la incident au sunat la 112, la fața locului ajungând mai întâi un echipaj SMURD, însă în întâmpinare a pornit și un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul a fost transportat la spital cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

Cazul bărbatului i-a impresionat pe medici, mai ales că, în iunie 2012, fiul său și un nepot, dar și o tânără, au sfârșit intoxicați într-un beci din Orășeni-Deal, din cauza unei acumulări de monoxid de carbon. (detalii aici)

Poliția a deschis o anchetă, trupul neînsuflețit al bărbatului urmând să fie supus unei necropsii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

O poveste cu viaţă, despre viaţă: reîntâlnirea dintre un paramedic şi cel mai mic pacient al său

Luni, 11 Februarie 2019
2723

Iată postarea ISU:"Elena Florentina - viața din căușul palmei"La prima vedere această fotografie pare să reprezinte un tablou devenit clasic - un pompier -paramedic cu un copi...

Tot mai puţini copii în centrele de plasament. Alternativa aplicată la Botoşani

Sâmbătă, 9 Februarie 2019
1246

Politicile implementate la nivelul Autorităţii Naţionale de Protecţie a Copilului au rezultate spectaculoase dacă analizăm statisticile Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie...

Adolescent după gratii după comiterea mai multor furturi

Sâmbătă, 9 Februarie 2019
364

Poliţiştii dorohoieni au pus în aplicare joi un mandat emis de Judecătoria Dorohoi pe numele unui tânăr de 16 ani, din aceeaşi localitate. Faţă de acesta, instanţa a dispus măsura...