Familie îndoliată: Bărbatul ars după explozia unui cazan cu țuică a murit!

Tragedie fără limite! Bărbatul care a suferit arsuri în urma exploziei unui cazan cu țuică a murit. În iunie 2012, fiul său și un nepot, dar și o tânără, au sfârșit intoxicați într-un beci din Orășeni-Deal, din cauza unei acumulări de monoxid de carbon.

Familie îndoliată: Bărbatul ars după explozia unui cazan cu țuică a murit!

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, care a suferit arsuri grave după ce cazanul cu țuică a explodat lângă el, a murit în noaptea de marți spre miercuri, la Spitalul de Arși din București. 

Victima fusese transferată la București la o zi după producerea nefericitului incident, însă gravitatea arsurilor și complexitatea cazului i-au făcut pe medicii bucureșteni să se declare neputincioși. 

Nenorocirea s-a petrecut joi, 6 septembrie, în satul Flondora, din comuna Manoleasa. Mai mulți bărbați au mers în curtea unui vecin care făcea țuică, ceilalți preparând un grătar în apropierea cazanului. În momentul în care cazanul sub presiune a cedat, bărbatul de 63 de ani, aflat în imediata apropiere, a fost surprins de aburul fierbinte. Cei care au asistat la incident au sunat la 112, la fața locului ajungând mai întâi un echipaj SMURD, însă în întâmpinare a pornit și un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul a fost transportat la spital cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

Cazul bărbatului i-a impresionat pe medici, mai ales că, în iunie 2012, fiul său și un nepot, dar și o tânără, au sfârșit intoxicați într-un beci din Orășeni-Deal, din cauza unei acumulări de monoxid de carbon. (detalii aici)

Poliția a deschis o anchetă, trupul neînsuflețit al bărbatului urmând să fie supus unei necropsii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Mașină "înfiptă" în gard, în Zona Industrială a orașului! FOTO

Luni, 3 Decembrie 2018
1168

Accident, în noaptea de duminică spre luni, în Zona Industrială a municipiului Botoșani. Șoferii care se deplasau, duminică noaptea, prin Zona Industrială a orașului, au avut p...

De la săniuș, pe patul de spital!

Luni, 3 Decembrie 2018
1754

Băiatul de 14 ani a fost preluat de o ambulanță după ce s-a lovit de un mal de zăpadă, părinții fiind îngrijorați întrucât fiul lor acuza dureri la nivelul capului și la ni...

Acuzat de violență în familie, după ce și-a înjunghiat fiul

Marţi, 27 Noiembrie 2018
421

Cercetat pentru violență în familie, bărbatul în vârstă de 44 de ani, din Todireni, care și-a înjunghiat propriul fiu, a fost lăsat în libertate. În acest timp, băiatul de 18 ani se află...