Familie îndoliată: Bărbatul ars după explozia unui cazan cu țuică a murit!

Tragedie fără limite! Bărbatul care a suferit arsuri în urma exploziei unui cazan cu țuică a murit. În iunie 2012, fiul său și un nepot, dar și o tânără, au sfârșit intoxicați într-un beci din Orășeni-Deal, din cauza unei acumulări de monoxid de carbon.

Familie îndoliată: Bărbatul ars după explozia unui cazan cu țuică a murit!

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, care a suferit arsuri grave după ce cazanul cu țuică a explodat lângă el, a murit în noaptea de marți spre miercuri, la Spitalul de Arși din București. 

Victima fusese transferată la București la o zi după producerea nefericitului incident, însă gravitatea arsurilor și complexitatea cazului i-au făcut pe medicii bucureșteni să se declare neputincioși. 

Nenorocirea s-a petrecut joi, 6 septembrie, în satul Flondora, din comuna Manoleasa. Mai mulți bărbați au mers în curtea unui vecin care făcea țuică, ceilalți preparând un grătar în apropierea cazanului. În momentul în care cazanul sub presiune a cedat, bărbatul de 63 de ani, aflat în imediata apropiere, a fost surprins de aburul fierbinte. Cei care au asistat la incident au sunat la 112, la fața locului ajungând mai întâi un echipaj SMURD, însă în întâmpinare a pornit și un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul a fost transportat la spital cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

Cazul bărbatului i-a impresionat pe medici, mai ales că, în iunie 2012, fiul său și un nepot, dar și o tânără, au sfârșit intoxicați într-un beci din Orășeni-Deal, din cauza unei acumulări de monoxid de carbon. (detalii aici)

Poliția a deschis o anchetă, trupul neînsuflețit al bărbatului urmând să fie supus unei necropsii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Grav accident de circulație la ieșirea din orașul Darabani!

astăzi, 17:04
352

Accidentul s-a produs între un autoturism Volkswagen Golf și un Ford, în prima mașină aflându-se doi călugări de la o mănăstire din vecinătate, în timp ce a doua m...

Incident mai puțin obișnuit: A ajuns la Urgențe după o căzătură în microbuz!

Luni, 22 Octombrie 2018
3168

Duminică după-amiază, botoșăneanca se afla într-un microbuz, pregătindu-se să coboare. În momentul în care s-a ridicat de pe scaun, pentru a se apropia de ușă, șoferul microbuzului a frâ...

Învățătorul acuzat că a agresat un copil de 8 ani și-a dat demisia!

Luni, 22 Octombrie 2018
1057

Învățătorul din județul Botoșani care a ajuns, de zile bune, pe prima pagină a ziarelor locale și naționale, a anunțat în această dimineață că demisionează.Bărbatul, ang...