Accident grav: Ambulanță avariată după ce o vacă i-a ieșit brusc în față!

Accident grav: Ambulanță avariată după ce o vacă i-a ieșit brusc în față!

Un accident rutier cu pagube însemnate a avut loc joi dimineață! O vacă a pătruns brusc pe carosabil, ieșind chiar înaintea unei ambulanțe care se deplasa către Iași cu un pacient în stare gravă. 

Incidentul s-a produs în localitatea Popricani. În urma impactului violent, vaca a murit, în timp ce ambulanța a suferit avarii importante.

Echipajul de la Ambulanță optase pentru drumul mai scurt către Iași (prin Prăjeni), pentru a mări astfel șansele pacientei. Din fericire, cadrele medicale nu au fost rănite, iar starea pacientei nu a fost afectată, asta în special pentru că toți purtau centurile de siguranță. 

Pentru a asigura transportul pacientei către Institutul de Boli Cardiovasculare, a fost solicitat un echipaj de la Iași. "In cursul zilei de ieri, dimineata, la Popricani a avut loc un accident rutier. O ambulanta de la Botosani a avut o ciocnire cu un animal, cu o vaca, iar ambulanta a fost avariata. Din fericire, in urma acestui accident nu au existat persoane ranite. Pacientul care se afla in ambulanta a fost preluat de o alta ambulanta, fiind transportat la Iasi. Astfel, in urma impactului, nu s-au inregistrat victime omenesti, doar ambulanta fiind avariata", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi. Cazul a intrat în vizorul reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, care au deschis o anchetă. Aceştia îl vor amenda pe stăpânul animalului nesupravegheat. Tot săteanul ar putea fi obligat să achite şi cheltuielile de reparare a ambulanţei.

 

Spune-ne opinia ta