Direcția Județeană de Agricultură invită botoșănenii la cel mai mare târg agrar din regiune

Direcția Județeană de Agricultură invită botoșănenii la cel mai mare târg agrar din regiune

Direcția Agricolă Județeană (DAJ) Botoșani, în calitate de partener instituțional, invită botoșănenii la cel mai are eveniment agrar din regiune. Este vorba despre Târgul pentru Fermieri AGRALIM, care se va desfășura la Lețcani și se va concentra pe o expoziție a celor mai bune produse din Moldova.

Evenimentul se va desfășura în perioada 19 - 22 septembrie, la Centrul Expozițonal Transagropolis, în Lețcani, județul Iași. 

Târgul poate fi vizitat: joi, 19 septembrie, între orele 12:00-17:00, vineri (20 septembrie) și sâmbătă (21 septembrie), între 09:00-17:00, și duminică (22 septembrie), între 9:00-14:00. 

Accesul se realizează pe baza invitației online disponibile pe www.agri-events.ro, invitației printate primite de la parteneri sau pe baza biletului de intrare achiziționat de la casa de bilete, în valoare de 8 lei/persoană sau 15 lei/famile (2 adulți și minimum un copil).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cifrele turului de campionat, pentru trupa lui Marius Croitoru

astăzi, 18:42
7

FC Botoșani a terminat turul campionatului pe poziția a 5-a, cu 19 puncte, și golaveraj pozitiv (21-18), loc care ar duce trupa lui Croitoru în Play-Off, la finalul sezonului.Botoșani a ...

Parlamentului European, 50 de milioane de euro pentru sprijinirea fermierilor afectaţi de pesta porcină africană!

astăzi, 18:41
5

Plenul Parlamentului European a votat, astăzi, propria poziţie asupra Bugetului Uniunii Europene pentru anul 2020. Alături de alte poziții, bugetul cuprinde şi 50 de milioane de euro pentru sprij...

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și Clubul Sportiv Botoșani, 20 de medalii la “Transilvania Taekwondo Open”! 5 medalii de aur, 7 medalii de argint și 8 medalii de bronz!

astăzi, 18:06
42

Săptămâna trecută, a avut loc la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca turneul “Transilvania Taekwondo Open” la Taekwondo WT – Sport Olimpic, la proba ...