Detalii ȘOCANTE din cazul crimei de la Iași!
UPDATE!

Detalii ȘOCANTE din cazul crimei de la Iași!

O dublă crimă a șocat România în ziua de Crăciun! Directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, Bogdan Maleon, profesor universitar, a fost găsit mort, lângă soţia sa, care zăcea şi ea fără suflare.
 

UPDATE: Răsturnare de situație în cazul tragediei din ziua de Crăciun, când soții Maleon au fost găsiți morți în casă! După efectuarea necropsiei, procurorii merg pe varianta unei duble sinucideri, relatează Ziarul de Iași.

Seara trecută a fost efectuată necropsia în cazul soților Maleon. Procurorii spun că pe trupurile celor doi nu existau leziuni de auto-apărare și merg acum pe varianta unei duble sinucideri.

Ipoteza este aceasta: Femeia, Anda Elena, s-ar fi spânzurat prima de o grindă din mansardă cu o curea, iar soțul ei, Bogdan-Petru, i-ar fi găsit trupul fără suflare pe care l-a dat jos din laț în speranța de a-i salva viața. Văzând că soția lui este deja moartă, a intrat în stare de șoc și și-a pus și el ștreangul de gât. Varianta de astăzi a procurorilor elimină, practic, ipoteza inițială de crimă urmată de sinucidere. Nu au fost găsite bilete de adio.

"Din primele cercetări care s-au efectuat în cursul după amiezii de ieri şi în cursul dimineţii, respectiv, concluziile preliminare ale necropsiei, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea celor două persoane, lipsa semnelor de violenţă şi lipsa oricăror semne de autoapărare pe corpul cadavrelor, astfel încât, în acest moment, concluzia la care am ajuns este că cele două persoane s-au sinucis la o diferenţă de două-trei ore, decesul intervenind cu aproximativ 8 - 10 ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele", a declarat, marţi, Carmina Pascal, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, citată de agerpres.ro.


Stire initială: Polițiștii încep să desfacă acest încurcat caz. Se pare că Maleo și-ar fi ucis soția într-un moment de furie.

Presa locală relatează că tragedia ar fi fost provocată de o discuţie dintre cei doi soţi care ar fi plecat de la un apel telefonic primit de femeie.

Urmele de pe trupul neînsufleţit al femeii dau de înţeles faptul că Bogdan Maleon a lovit-o puternic apoi a sugrumat-o, iar apoi şi-a pus capăt zilelor, screi bzi.ro.

Anchetatorii au găsit-o pe soţia directorului BCU, la mansardă, strangulată cu o curea. Bogdan Maleon era spânzurat tot cu o curea, care era prinsă de un geam de la mansardă. Cel mai probabil cei doi au decedat în seara de ajun. De la faţa locului au fost ridicate şi două pahare, anchetatorii vor verifica dacă cele două persoane au consumat băuturi alcoolice. Anchetatorii au luat în calcul ca variantă de lucru gelozia, scrie Ziarul de Iași.

Atât rudele, colegii şi prietenii acestei familii sunt înmărmuriţi.

Trupurile neînsufleţite au fost duse la IML unde vor fi supuse unor analize amănunţite pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor.

    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...