Destin crunt al unui campion român: Găsit mort pe o navă, în Spania

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în stare de descompunere. Autoritățile spun că ar fi murit duminică, iar el a fost găsit abia marți. 

Destin crunt al unui campion român: Găsit mort pe o navă, în Spania

Trupul neînsuflețit al unui campion european din România a fost găsit neînsuflețit în Spania. Bărbatul a fost găsit decedat în interiorul unei nave abandonate, ancorate pe râul Francoli. Cei care îl cunosc au declarat poliției că bărbatul are 46 de ani și este un fost luptător român celebru de Muay-Thai. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în stare de descompunere. Autoritățile spun că ar fi murit duminică, iar el a fost găsit abia marți. 

Autoritățile spaniole nu au dezvăluit identitatea victimei, notându-i numele cu inițialele A.B., însă potrivit presei iberice, defunctul este un fost campion european WKN la kickboxing și runner-up la Campionatul Mondial Wako. La categoria sa, la amatori, a fost campion național în România de șase ori.  Pe contul de youtube, luptele sale au strâns zeci de mii de vizualizări, iar una din 2009, are deja 100 000 de vizualizări.

Nu au fost găsite urme de violență pe corpul bărbatului de 46 de ani, însă autopsia va confirma cauza decesului. 

Decăderea marelui luptător 

Din câte se pare, bărbatul a murit în sărăcie cruntă. El nu mai avea adăpost și locuia alături de mai mulți oameni ai străzii.  

Decăderea acestui luptător de succes a început, după cum a explicat cel mai bun prieten al său - vizibil afectat - din momentul în care s-a separat de soția și fiica sa. Ei locuiau împreună în Tarragona, dar abia supraviețuiau de pe o zi pe alta. A.B. s-a trezit pe stradă, fără nimic,, forțat să se refugieze într-o navă din apropierea râului Francolí. Acolo, un grup de oameni fără adăpost l-au întâmpinat, adesea încercând să-l încurajeze, să-l ajute să revină, dar, potrivit martorului intervievat, nu a reușit.

"Nu l-am putut ajuta pentru că a intrat în depresie. În ultima vreme aproape că nu a mai vorbit cu nimeni, nu mai era el ", a spus prietenul său. "A căzut în alcoolism, care în opinia sa, l-a lovit definitiv și iremediabil."

Sursa: stiridiaspora.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul Federovici: „În plan personal, sunt mândră de realizările guvernării PSD”

Luni, 14 Octombrie 2019
143

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a transmis un punct de vedere cu privire la impactul guvernării social-democraților asupra românilor și la situația critică în care part...

O secție de votare din municipiul Botoșani își schimbă adresa

Luni, 14 Octombrie 2019
101

Locuitorii domiciliați pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, care obișnuiau să voteze la Secția nr. 77, amenajată la Școala Generală nr. 3, sunt nevoiți să se deplaseze că...

Lista medicamentelor compensate a crescut cu 17 tipuri de molecule pentru boli cronice

Luni, 14 Octombrie 2019
90

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, prin inte...