CUMPLIT! Fetiță de 5 ani, înjunghiată mortal de propriul tată! FOTO

CUMPLIT! Fetiță de 5 ani, înjunghiată mortal de propriul tată! FOTO

O copilă de 5 ani, din satul Vânători, comuna Gorbănești, județul Botoșani, și-a sfârșit zilele fiind ucisă de propriul părinte. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când tatăl, în vârstă de 34 de ani, a venit acasă în avansată stare de ebrietate. 

La miezul nopții, între mamă și tatăl fetiței a izbucnit o ceartă cumplită, bărbatul încercând să o înjunghie pe femeie. Scandalul dintre cei doi a fost auzit de mama bărbatului, care locuiește în aceeași casă. Femeia a intrat în camera celor doi și a scos-o afară pe mamă din mâinile concubinului agresiv.

În vreme ce cele două femei așteptau în curte ca bărbatul să se liniștească, acesta a văzut fetița care dormea într-un pat. A luat cuțitul și a înjunghiat-o în gât. A ieșit afară și a spus ce grozăvie a făcut. 

Femeile au au fugit în vecini, au sunat la 112 și au cerut ajutor. În scurt timp la locuința acestora a ajuns o ambulanță. Cadrele medicale de pe ambulanță au încercat să o salveze pe micuță, dar totul a fost în zadar.

Bărbatul a fost ridicat, cazul fiind preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare prevenitvă fiind acuzat de omor. 



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
1261

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
3006

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
871

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...