Cu permisul suspendat, aproape de comă alcoolică: Doar printr-o minune nu s-a petrecut o tragedie!

De două luni și jumătate avea permisul suspendat, dar nu a învățat nimic din această sancțiune! Deși nu se putea ține pe picioare de beat ce era, a urcat la volan și a pornit pe străzile din oraș. Din fericire, a fost tras pe dreapta la timp, înainte de a se produce vreo nenorocire.

Cu permisul suspendat, aproape de comă alcoolică: Doar printr-o minune nu s-a petrecut o tragedie!

   foto: arhivă

Duminică seara, în jurul orei 20.30, a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din oraşul Flămânzi, în timp ce conducea un autotursim pe strada Ţarna din localitate.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză figurează cu permisul de conducere reţinut din data de 12.08.2017, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,42 mg/l alcol pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 
 
"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", informează IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
28

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1645

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
156

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...