Crimă! Bărbat omorât în bătaie de mai mulţi indivizi

Un bărbat a fost omorât, duminică, după un conflict cu mai mulţi indivizi. Crima a avut loc în localitatea Vorniceni, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au deschis o anchetă. 

Crimă! Bărbat omorât în bătaie de mai mulţi indivizi

Sorin D., de 42 de ani, cioban la o stână din localitate a avut un conflict cu trei indiviză. Cei din urmă au început să îl lovească, iar bărbatul a fugit de la stână spre sat.

A fost ajuns şi bătut cu bestialitate până ce nu a mai avut suflare. Cadrele medical chemate la faţa locului nu mai putut face nimic pentru a-l salva.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor. În cursul nopţii de duminică spre luni, patru suspecţi au fost aduşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru audieri. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
313

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
17

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
372

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...