Botoșani: Copil de 12 ani înjunghiat de propriul tată! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Gest incredibil al unui bărbat din județul Botoșani! Acesta și-a înjunghiat propriul copil, un băiețel în vârstă de 12 ani, într-un acces de furie.

Botoșani: Copil de 12 ani înjunghiat de propriul tată! FOTO, VIDEO

Incidentul a avut loc în satul Victoria, din comuna Hlipiceni. Bărbatul în vârstă de 41 de ani s-a cinstit cu alcool prin sat, iar luni seara, când a ajuns acasă abia ținându-se pe picioare, s-a luat la ceartă cu soția.

La un moment dat bărbatul i-ar fi cerut fiului său în vârstă de 12 ani să îi dea o sticlă cu ulei pentru a-și face de mâncare și, fiindcă băiatul nu a reacționat, tatăl a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în fesa stângă.

Mama a ieșit în curte și a strigat la vecini după ajutor, oamenii sunând la 112.

La locuința lui Adrian B. au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță. Băiatul a fost preluat de cadrele medicale, care după ce i-au acordat primul ajutor l-au transportat la Compartimentul de Primire Urgențe de la Secția de Pediatrie pentru îngrijiri.

"Am preluat un copil în vârstă de 12 ani, care prezenta o plagă înjunghiată de cuţit. A fost stabilizat şi transportat la Spitalul de Copii. Nu e profundă, în jur de 3-4 centimetri", spune medicul Eduard Gurău de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Micuţul avea şi un ochi umflat precum şi o excoriaţie la nivelul ochiului drept, însă le-a spus cadrelor medicale că a fost pişcat de o albină.

Tatăl a fost ridicat de polițiști, dar era atât de beat încât oamenii legii abia au putut comunica cu el.

Soția bărbatului povestește că, în urmă cu câteva zile, a fost bătută de cel alături de care trăiește și ar fi depus chiar și o plângere la poliție. Femeia a mai spus că de același tratament beneficiază și cei trei copii ai lor în momentele în care Adrian B. consumă băuturi alcoolice. 

Cazul va ajunge și în atenția reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, care vor declanșa o anchetă socială pentru a vedea dacă mediul în care trăiesc cei trei frați este unul potrivit.

UPDATE:

Tatăl care și-a înjunghiat fiul a fost internat la Secția de Psihiatrie. Micuțul va mai rămâne internat în spital sub supravegherea medicilor. 







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
17

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
37

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
148

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...