Bărbatul care şi-a omorât fetiţa de 5 ani, arestat preventiv! Detalii cutremurătoare! FOTO

Este neimaginat cum un tată a fost capabil să îşi ucidă cu o cruzime de nedescris propriul copil, o fetiţă frumoasă şi nevinovată, de doar 5 anişori.

Bărbatul care şi-a omorât fetiţa de 5 ani, arestat preventiv! Detalii cutremurătoare! FOTO

Botoşăneanul care a comis oribila faptă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost adus duminică la amiază la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru audieri. Nu a  dorit să spună nimic când a fost coborât din duba poliţiei, dar va trebui să dea explicaţii în faţa anchetatorilor despre crima pe care a comis-o cu sânge rece şi cu mintea înceţoşată de aburii alcoolului.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din satul Vânători, comuna Gorbăneşti, trăieşte în concubinaj cu o femeie, cei doi având o fetiţă în vârstă de 5 ani. Sâmbătă, individul a fost la muncă cu ziua prin sat, iar când a ajuns acasă a băut ore în şir fără oprire. La un moment i-a venit chef de distracţie şi a dat drumul la muzică, cu volumul la maxim.

Este neimaginat cum un tată a fost capabil să îşi ucidă cu o cruzime de nedescris propriul copil, o fetiţă frumoasă şi nevinovată, de doar 5 anişori.

Concubina i-a cerut că dea muzica mai încet dar asta l-a enervat la culme. A luat-o la bătaie şi a pus mâna pe un cuţit cu gândul să o înjunghie. Strigătele de ajutor ale femeii au alertat-o pe mama bărbatului, care locuieşte cu ei în aceeaşi gospodărie. Femeia a intrat în camera în care se aflau cei doi concubini, şi fetiţa, care dormea în pat, şi a reuşit să o scoată pe mamă din mâinile individului agresiv.

Cele două femei au fugit în curte, dar nu şi-au imaginat nicio clipă că va urma o adevărată tragedie. Rămas singur în încăpere, tatăl a luat cuţitul şi şi-a înjunghiat în gât copila care stătea în pat. A ieşit afară şi a spus că a făcut ceva rău, apoi s-a întins şi el în pat.

Când a intrat în cameră, mama şi-a găsit fetiţa într-o baltă de sânge şi în agonie. Femeile au alertat vecinii care au sunat la 112, la faţa locului ajungând în scurt timp poliţia şi ambulanţa. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa micuţei.


Individul a fost reţinut, iar judecătorii vor decide dacă va sta în spatele gratiilor în arest preventiv. El era cunoscut în sat ca o persoană agresivă, mai ales când consuma alcool.

“Era agresiv si cu sotia, si copilul. O fugarea si pe sotie si pe copil. Si la lume pe strada sarea, ii injura... Trebuia starpiut de mult de pe fata pamantului. Trebuia sa faca el ceva. Era o fetita atat de frumusica si mergea la gradinita”, a spus un vecin.

„El imi spunea ca intr-o zi o sa imi faca o bucurie, dar nu m-am gandit la asa ceva. El a vrut prima data sa o omoare pe femeie, iar fetita dormea. Ea a tipat disperata si am auzit-o si am scapat-o. El avea un belciug la usa si nu puteam intra. Acum am zis ca sparg usa si tot intru, dar nu am mai putut face nimic”, a povestit bunica fetitei.

Trupul neinsufletit al micutei a fost ridicat de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tirbunalul Botoşani. 

UPDATE

Judecătorii Tribunalului Botoşani au admis, duminică seara, propunerea procurorilor de arestare preventivă a lui Costel Viziteu. Tatăl acuzat că şi-a ucis copila va sta în spatele gratiilor 30 de zile. El este acuzat de "omor".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Salvatorii lui Ayan, felicitați de Ministerul Afarilor Interne! ”Voi cum ați reacționa?”

astăzi, 13:26
9

Așa începe povestea pe care reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au împărtășit-o cu mândrie:”După ore bune de căutări, au decis să caute în altă z...

Se întoarce iarna: Meteorologii anunță ninsori, lapoviță și ploi în următoarele zile!

astăzi, 13:22
47

Meteorologii au emis o informare meteorologică de ploi, lapoviță și ninsori, în vigoare timp de două zile. La munte se va depune strat nou de zăpadă.Informarea meteorologică a intrat...

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
673

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...