Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita în gât, arestat preventiv!

Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita în gât, arestat preventiv!

Bărbatul din localitatea Gorbăneşti, care la sfârşitul săptămânii trecute şi-a înjunghiat iubita cu un cuţit, în zona gâtului, a fost trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Magistraţii Tribunalului Botoşani au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pe numele lui Costel A., în vârstă de 53 de ani, acuzat de “tentativă de omor”.

Cei doi iubţi trăiesc în concubinaj şi au împreună două fete gemene. Gelozia bărbatului a făcut ca în ultima vreme acesta să se certe tot mai des cu partenera de viaţă, în vârstă de 47 de ani. Un astfel de episod s-a consumat şi în urmă cu câteva zile, când individul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a tăiat iubita la gât. Norocul acesteia a fost că lama cuţitului nu era foarte ascuţită, femeia reuşind să strige după ajutor.

Mai mulţi localnici care se aflau pe stradă au auzit-o şi au sunat la 112. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale s-a concluzionat că viaţa femeii a fost pusă în pericol, tăietura fiind în zona cervico-laterală, motiv pentru care partenerul ei va fi cercetat pentru “tentativă de omor”. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

APIA Botoșani: Campania de depunere a cererilor unice de plată pentru anul 2020 a fost finalizată

astăzi, 10:57
11

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA)- Centrul judetean Botosani informează că a finalizat în data de 9 iulie a.c. campania de primire a cererilor unice de plat...

Daniel Câșlariu, botoșăneanul care preia din atribuțiunile conducerii locale: „Le-aș propune primarilor sau viitorilor primar să iasă public și să anunțe că în comunitățile lor nu mai au niciun om care să rabde de foame”

astăzi, 10:49
27

Condițiile de trai precare în care sunt nevoiți să trăiască o parte dintre botoșăneni l-au determinat pe Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației Grup Civic Botoșani, să le &ic...

Bani de la CNI pentru Stadion, Sala Polivalentă și Spitalul de Boli Cronice

astăzi, 09:06
194

Compania Națională de Investiții (CNI) a răspuns solicitărilor venite din partea primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și s-a angajat să reabiliteze  Stadionul Municipal, Sa...