Atenție la nervii din trafic. Iată ce se poate întâmpla!

Un șofer de 21 de ani a fost condamnat la cinci ani de închisoare şi la plata unor despăgubiri de 30.000 de euro, după ce şi-a pierdut cumpătul în trafic şi l-a lovit cu palma pe un bărbat.

Atenție la nervii din trafic. Iată ce se poate întâmpla!

Bărbatul lovit s-a dezechilibrat, a căzut lovindu-se cu capul de asfalt și după câteva zile de agonie a murit în spital, relatează ziaruldeiasi.ro.

Tânărul, Robert Dîscă, a fost găsit vinovat pentru infracţiunile de lovituri cauzatoare de moarte şi conducere fără permis, acesta recunosându-și faptele.

Incidentul s-a petrecut în luna aprilie. Atunci, victima, Ioan Iacob, de 63 de ani, din Roman, era cu treabă în Iași, iar drumul său s-a intersectat cu cel al lui Dîscă, care se afla la volanul unui BMW înmatriculat în Italia.

După ce s-au șicanat în trafic, cei doi au coborât din mașini. Dîscă spune că șoferul mai în vârstă l-a înjurat și i-a spus: ”Așa sunteți voi, ăștia veniti din Italia”.

Acesta l-a  lovit cu palma peste faţă. ”În urma loviturii, victima, Iacob Ioan, a căzut la pământ şi s-a lovit cu capul de asfalt, dând semne de inconştienţă. Intrat în panică, inculpatul a încercat să readucă în simţiri victima, aplicându-i câteva palme. După ce victima şi-a recăpătat cunoştinţa şi i-a spus inculpatului că se simte bine, inculpatul a ajutat-o să se retragă la marginea drumului“, se precizează în motivarea instanței.

Victimei îi curgea sânge pe gură şi pe nas, moment în care Dîscă a plecat de la faţa locului, întrucât se apropiau mai multe persoane.

Victima a ajuns ulterior la spital, iar în decurs de câteva zile starea lui s-a agravat și a murit, relatează sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
532

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
382

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2769

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...