Ambulanţă distrusă şi echipaj ameninţat de familia unui pacient! Poliţiştii, solicitaţi să intervină!
UPDATE!

Ambulanţă distrusă şi echipaj ameninţat de familia unui pacient! Poliţiştii, solicitaţi să intervină!

 FOTO Arhiva stiri.botosani.ro  

Un echipaj de ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani a tras o sperietură zdravănă, luni dimineaţă, după ce a fost solicitat la un caz.

Salvatorii au fost chemaţi în comuna Manoleasa. Pacienta era o femeie de 83 de ani, ce avea probleme respiratorii, însă familia ei a început să facă scandal la sosirea ambulanţei.

Conflictul a degenerat ş rudele bătrânei au început să arunce cu pietre în maşină şi să ameninţe echipajul. Au spart parbrizul autospecialei, iar angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au solicitat intervenţia poliţiştilor. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere. 

UPDATE:
Din păcate, femeia de la Manoleasa pentru care a fost solicitată luni dimineața ambulanța a decedat. Misiunea cadrelor medicale a fost mult îngreunată de comportamentul unor rude ale bătrânei, care le-au atacat cu pietre. Pacienta a fost găsită în stop cardio-respirator, dar echipajul nu a putut interveni la timp din cauza scandalului de la fața locului. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, după ce au fost aruncate pietre în parbrizul ambulanței, care a fost avariată. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
4

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
66

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
134

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...