ACUM: Un tânăr a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și amenință că se aruncă, în municipiul Botoșani (FOTO-VIDEO)

ACUM: Un tânăr a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și amenință că se aruncă, în municipiul Botoșani (FOTO-VIDEO)

Un echipaj de poliție, unul de pompieri și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au fost solicitate, prin apel la 112, să intervină în zona Lukoil, pe Șoseaua Iașiului, din municipiul Botoșani. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, la circa 40 de metri de pământ, și amenință că se aruncă.

Polițiștii încearcă să îl convingă, în aceste momente, să se lase adus la sol în siguranță, cu o autospecială cu macara a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Este al doilea caz de acest tip, întâmplat luni, după ce un bărbat de 43 de ani din Dorohoi a amenințat că își pune capăt zilelor, urcând pe un stâlp electric de circa 10 metri, în cartierul Dumbrava Roșie din municipiul de domiciliu.

Protagonistul situației de față este, însă, greu de înduplecat. Polițiștii nu au reușit, încă, să îl identifice. 

Revenim cu detalii.

UPDATE, 17:46: Tânărul a acceptat să coboare cu ajutorul macaralei ISU, la 40 de minute de la sosirea forțelor de intervenție. Acesta a fost reluat de ambulanță și este transportat, în aceste momente, spre Secția de Psihiatrie din Botoșani. Bărbatul este din municipiul Fălticeni, județul Suceava, și a venit în Botoșani pentru a munci la o stână, de unde a fost „dat afară”.

 

















 

 

Spune-ne opinia ta