Femeie decedată, în pădurea de la Pacea

Femeie decedată, în pădurea de la Pacea

O femeie a fost găsită decedată, în dimineața zilei de duminică, în pădurea de lângă cimitirul „Pacea”. Macabra descoperire a fost făcută de către un trecător, care a alertat poliția, prin apel la 112.

Anchetatorii direcționați la fața locului nu au sesizat urme de violență pe corpul neînsuflețit, astfel că se exclude ipoteza ca aceasta să fi fost victima vreunei infracțiuni. Neoficial, este posibil ca femeia să fie un om al străzii și să se fi rătăcit.

Cadavrul a fost transportat la morgă, unde specialiști ai Biroului de Criminalistică o supun investigațiilor de necropsie, care vor stabili cu exactitate cauzele survenirii decesului.

UPDATE: Polițiștii au identificat persoana în cauză, la circa 30 de ore de la sesizare. Este vorba despre o femeie de 55 de ani, din comuna Nicșeni, care domicilia fără forme legale în municipiul Botoșani. 

„În continuare se fac cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, conform prevederilor legale, neexistând suspiciuni privind comiterea vreunei fapte cu violență”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
21

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
229

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
361

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...