ACUM: Bărbat în stare gravă, după ce a fost victima unui accident petrecut în Vorona. Circulația a fost blocată

ACUM: Bărbat în stare gravă, după ce a fost victima unui accident petrecut în Vorona. Circulația a fost blocată

Un grav accident rutier s-a produs, vineri seară, în apropiere de localitatea Vorona, din județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost acroșat de un autoturism, starea sa fiind critică.

Bărbatul se deplasa cu un atelaj hipo, cu direcția spre Vorona Mare. La un moment dat, acesta a oprit pe sensul de mers și a coborât din căruță, angajându-se să traverseze strada. Numai că nu s-a asigurat, iar un conducător auto, aflat la volanul unui autoturism Volkswagen Passat, înmatriculat în Suceava, l-a izbit în plin. Bărbatul a fost proiectat pe asfalt, în jurul corpului formându-se o baltă de sânge.

Șoferul sucevean, în vârstă de 43 de ani, a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat la ora 20:20, iar la fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, precum și unul de poliție rutieră.

Victima a suferit un trumatism cranian acut, precum și contuzii la nivelul coloanei vertebrale și al membrelor, cadrele medicale acordându-i îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, acesta a fost transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Potrivit cadrelor medicale, victima emana halenă alcoolică, însă polițiștii nu l-au putut testa alcoolscopic în vederea stabilirii exacte a stării acestuia în acest sens.

Circulația a fost blocată în ambele sensuri. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele conducătorului auto, pentru vătămare corporală din culpă, cercetând circumstanțele producerii accidentului. Acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.