Accident soldat cu o victimă, o casă și două mașini avariate. Autoarea a fugit de la locul faptei

Accident soldat cu o victimă, o casă și două mașini avariate. Autoarea a fugit de la locul faptei

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Răuseni, din județul Botoșani. Un bărbat a fost rănit, fiind transportat la spital, iar polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii a patru infracțiuni.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 23:00. Potrivit anchetatorilor, o conducătoare auto, în vârstă de 29 de ani, din comuna Răuseni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, apoi cu o clădire abandonată, distrugându-i peretele. Din primele verificări ale polițiștilor, tânăra nu deținea permis de conducere.

În mașină se afla și un bărbat, proprietarul bunului, care ocupa scaunul din dreapta șoferiței. În urma impactului, acesta a fost rănit grav, fiind preluat de o ambulanță și transportat spre spital.

În urma accidentului, tânăra a fugit de la locul faptei, fiind însă interceptată la scurt timp de către forțele de ordine. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

„În cauză, s-au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a spus Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.




 

 

Spune-ne opinia ta