Accident la Vlădeni, soldat cu două victime! Last up-date: tânărul a murit!

Accident la Vlădeni, soldat cu două victime! Last up-date: tânărul a murit!

Un accident rutier s-a produs luni, în localitatea Vlădeni. Două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului două persoane fiind grav rănite.

Pe porţiunea de drum drept care leagă localitatea Huţani de podul peste Siret, un autoturism Volkswagen Golf, care venea dinspre Suceava, a intrat cu viteză foarte mare într-o curbă la dreapta, a derapat şi a intrat pe contrasens, moment în care a fost izbit în plin de o autoutilitară. 

Şoferul Golfului, originar din Botoşani, era resuscitat pe stradă, iar şoferiţa autoutilitarei a fost rănită grav şi a fost luată de la faţa locului cu o ambulanţă.

La locul tragediei au ajuns cinci echipaje de intervenţie din Botoşani şi din Suceava, plus trei de descarcerare, traficul auto fiind blocat pe ambele sensuri.

Șansele de supraviețuire a șoferului botoșănean erau minime, medicii aplicându-i manevrele de resuscitare direct pe carosabil.

Last Update:

În vârstă de 21 de ani, care a fost implicat în accidentul cumplit de la Huțani, a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de cadrele medicale.

Dănuț Buca, din Băiceni- Curtești, lucra la balastieră, iar luni seară se întorcea cu mașina spre casă când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
357

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
629

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
181

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...