S-a stins un fost director de grădiniță din Botoșani. „Cerul s-a întunecat în sufletele noastre”

S-a stins un fost director de grădiniță din Botoșani. „Cerul s-a întunecat în sufletele noastre”

Învățământul botoșănean este din nou în doliu. Îndrăgitul dascăl Mihaela Botoșineanu, fost director al Grădiniței nr. 10 din municipiul Botoșani, s-a stins din viață, duminică, pe patul de spital. Ea va fi condusă pe ultimul drum miercuri, în localitatea de baștină.

În vârstă de 63 de ani, aceasta suferea de afecțiuni pulmonare. Suferise o criză în plină stradă, iar medicii nu au mai putut-o salva. În ziua decesului, apropiații și-au exprimat la unison regretul față de pierdere, mesaje încărcate de durere inundând rețelele sociale.

„Vei ramane vesnic in sufletul nostru si al tuturor copiilor pe care i-ai indrumat! Drum lin catre stele, suflet bun! Nu te vom uita niciodata! Dumnezeu sa o odihnească!”, a scris o prietenă a acesteia pe Facebook.

„Ce zi trista pentru noi! Cerul s- a întunecat în sufletele noastre...soarele a apus pentru o fiinta draga,..Astazi nu poti sa ne raspunzi...sufletul tau a căutat alinare spre cer... Suspinăm de durere..astazi, ne- ai părăsit...prea repede ai plecat dintre noi, lăsând în urma numai tristete si durere.. Atatea suflețele ai învățat, ai luminat, ai înnobilat, te- ai bucurat de succesele lor... Cate o lumanare aprinsa din partea lor... Lumina lor sa te însoțească în loc de verdeață in loc de lumina... Ne rugam ca BUNUL DUMNEZEU să mangaie sufletele celor ramași făra mângâiere de tragica despărțire. Dumnezeu sa te ierte!”, este mesajul transmis de către o altă apropiată.

Mihaela Botoșineanu va fi depusă luni la Biserica „Duminica Mare” din Botoșani. Înmormântarea va avea loc miercuri, în satul Durnești, din comuna Ungureni, de la ora 12:00.

 

Spune-ne opinia ta