Rezultatele Concursului Interjudeţean de Matematică "Dimitrie Pompeiu", ediţia 2019!

Rezultatele Concursului Interjudeţean de Matematică "Dimitrie Pompeiu", ediţia 2019!

În aceste zile - 11 și 12 mai 2019 - se desfășoară la Botoșani cea de-a XIX-a ediție a Concursului Național de Matematică "Dimitrie Pompeiu", adresat elevilor din clasele III-XI. MARELE PREMIU al competiției a fost obținut de Stoleriu Radu Ionuţ, elev în clasa a VI-a la Colegiul Național "Emil Racoviţă" din Iași.

În competiție au intrat aproximativ 700 de elevi din 15 județe ale țării și din Republica Moldova. Președintele concursului este prof. univ. dr. Radu Gologan, președintele Societății de Științe Matematice din România, prof. Artur Bălăucă fiind președinte de onoare.

REZULTATELE OBTINUTE:

Clasa a III-a;
Clasa a IV-a;
Clasa a V-a;
Clasa a VI-a;
Clasa a VII-a;
Clasa a VIII-a;
Clasa a IX-a;
Clasa a X-a;
Clasa a XI-a;

Festivitatea de premiere a elevilor participanți la Concursul Interjudețean de Matematică ,,Dimitrie Pompeiu” va avea loc duminică, 12 mai, începând cu ora 10:00, în Aula Magna a Colegiului Naţional "A.T. Laurian”.

Competiția este oganizată de Filiala Botoșani a Societății de Științe Matematice din România, având ca parteneri: Consiliul Judeţean Botoșani, Primăria Municipiului Botoşani, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoșani, Colegiul Naţional "Mihai Eminescu”, Colegiul Naţional "A.T. Laurian” și Școala Gimnazială nr. 17 din Botoșani. 

Președintele concursului este prof. univ. dr. Radu Gologan, președintele Societății de Științe Matematice din România, iar președintele de onoare este prof. Artur Bălăucă. De asemenea, invitat de onoare este prof. univ. dr. Doru Ștefănescu, președintele Societăţii de Matematică din Sud-Estul Europei (MASSEE).

Citeste si Concursul "Dimitrie Pompeiu", Botoșani 2019: Matematică și matematicieni, emoții, evocări, umor! FOTO​
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
554

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...