Rezultatele Concursului Interjudeţean de Matematică "Dimitrie Pompeiu", ediţia 2019!

Rezultatele Concursului Interjudeţean de Matematică "Dimitrie Pompeiu", ediţia 2019!

În aceste zile - 11 și 12 mai 2019 - se desfășoară la Botoșani cea de-a XIX-a ediție a Concursului Național de Matematică "Dimitrie Pompeiu", adresat elevilor din clasele III-XI. MARELE PREMIU al competiției a fost obținut de Stoleriu Radu Ionuţ, elev în clasa a VI-a la Colegiul Național "Emil Racoviţă" din Iași.

În competiție au intrat aproximativ 700 de elevi din 15 județe ale țării și din Republica Moldova. Președintele concursului este prof. univ. dr. Radu Gologan, președintele Societății de Științe Matematice din România, prof. Artur Bălăucă fiind președinte de onoare.

REZULTATELE OBTINUTE:

Clasa a III-a;
Clasa a IV-a;
Clasa a V-a;
Clasa a VI-a;
Clasa a VII-a;
Clasa a VIII-a;
Clasa a IX-a;
Clasa a X-a;
Clasa a XI-a;

Festivitatea de premiere a elevilor participanți la Concursul Interjudețean de Matematică ,,Dimitrie Pompeiu” va avea loc duminică, 12 mai, începând cu ora 10:00, în Aula Magna a Colegiului Naţional "A.T. Laurian”.

Competiția este oganizată de Filiala Botoșani a Societății de Științe Matematice din România, având ca parteneri: Consiliul Judeţean Botoșani, Primăria Municipiului Botoşani, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoșani, Colegiul Naţional "Mihai Eminescu”, Colegiul Naţional "A.T. Laurian” și Școala Gimnazială nr. 17 din Botoșani. 

Președintele concursului este prof. univ. dr. Radu Gologan, președintele Societății de Științe Matematice din România, iar președintele de onoare este prof. Artur Bălăucă. De asemenea, invitat de onoare este prof. univ. dr. Doru Ștefănescu, președintele Societăţii de Matematică din Sud-Estul Europei (MASSEE).

Citeste si Concursul "Dimitrie Pompeiu", Botoșani 2019: Matematică și matematicieni, emoții, evocări, umor! FOTO​
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat escortat spre închisoare, pentru violență și port de obiecte periculoase

astăzi, 14:59
140

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, au reușit identificarea unui bărbat de 34 de ani,  din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis un mandat de execut...

Botoșani: Aventură în trafic. Șofer în stare de ebrietate, pasageră pusă pe scandal, goană cu poliția pe urme

astăzi, 14:49
202

Luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Tudora, au efectuat semnal regulamentar de oprire a u...

CSM Botoșani a făcut primul transfer al verii. „Dorim să facem performanță”

astăzi, 14:17
142

CSM Botoșani și jucatorul Bobeică Ciprian Daniel au ajuns la un acord valabil trei sezoane. Având 26 de ani, era caracterizat de Xavier Pasqual ca având cel mai bun fizic de portar...