O studentă din Botoșani a organizat o expoziție a victimelor Holocaustului, la Universitatea Română-Americană

O studentă din Botoșani a organizat o expoziție a victimelor Holocaustului, la Universitatea Română-Americană

La Universitatea Româno-Americană a avut loc, în urmă cu câteva zile,  vernisajul expoziției "A Restrospective Look at Auschwitz", organizată de către Maria Iacob, studentă din Botoșani, ca eveniment de follow-up un program dedicat cunoașterii dedesubturilor Holocaustului.

Expoziția este formată din fotografiile făcute de către aceasta, în locațiile vizitate în cadrul programului Elie Wiesel Study Tour 2019 și mai poate fi vizionată încă zece zile.

Galeria se află în holul principal al Universității Româno-Americane și cuprinde 30 de fotografii.

„Cele mai de suflet reprezintă <<Cea mai mare carte din lume>>, cuprinzând numele tuturor victimelor din timpul Holocaustului din Europa. Fotografiile sunt făcute la Lagărele Auschwitz”

, precizează Maria Iacob, studentă la Drept în cadrul Universității.

Elie Wiesel Study Tour 2019 este un program sponsorizat de U.S. Embassy Bucharest și U.S. Embassy Moldova, implementat de American Councils for International Education - Romania, și cu suportul Ambasada Israelului în România, Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel și Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Ziua Prematurului, marcată de către medicii botoșăneni: „Uneori plângem în drum spre casă, a două zi o luăm de la capăt, cu alte vieţi micuţe”

Duminică, 17 Noiembrie 2019
1122

Duminică, Ziua Mondială a Prematuritaţii a fost marcată și de către medicii botoșăneni, printr-o serie de evenimente. În spațiul Maternitaţii din Botoşani, de ziua lor,  piticilo...

REZULTATE LOTO 17 NOIEMBRIE 2019

Duminică, 17 Noiembrie 2019
285

Loteria Română a organizat Duminică, 17 noiembrie, ultimele Trageri Speciale Loto ale lunii noiembrie. Cu această ocazie, Loteria Română a suplimentat fondul de câștiguri al cat...

AJOFM organizează o bursă pentru 420 de locuri de muncă la cules mazăre. Se cere CV la angajare

Duminică, 17 Noiembrie 2019
304

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani, prin intermediul Serviciului EURES România, anunţă organizarea unei burse a locurilor de muncă în domeniul sezonier agr...