Liviu Pop: 2.418 de scoli din Romania au, in 2018, toaletele in curte. Județul Botoșani este în top!

Liviu Pop: 2.418 de scoli din Romania au, in 2018, toaletele in curte. Județul Botoșani este în top!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a scris miercuri pe Facebook ca, "la 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane avem 2418 unitati scolare cu grupurile sanitare in exterior".

Anuntul a fost facut la cateva ore dupa ce biroul de presa al Ministerului a transmis un comunicat care sublinia ca in 2017 au fost finalizate si date in folosita 40 de gradinite.

"La 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane avem 2418 unitati scolare cu grupurile sanitare in exterior. 
Prin programul de guvernare PSD-ALDE, in cel mult 3 ani, autoritatile locale, judetene si centrale vor face ca toate unitatile scolare din Romania sa aiba conditii decente pentru educatia elevilor si prescolarilor. 
#indraznestesacrezi",
a scris ministrul Educatiei pe pagina sa de Facebook, atasand o situatie pe judete cu unitatile scolare care au grupurile sanitare în exterior. 

Din documentul prezentat reiese că pe primul loc se află județul Vaslui, cu 389 grupuri sanitare în curtea școlilor, urmat de județul Suceava - 219. Pe locul trei, la egalitate - 207 - se află județele Iași și Botoșani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
382

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
140

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
408

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...