Elevii calificați la faza națională a Olimpiadei de științe socio-umane!

Elevii calificați la faza națională a Olimpiadei de științe socio-umane!

Faza națională a Olimpiada de științe socio-umane va avea loc la Iași, în perioada 2-6 aprilie Botoșani. 

La disciplina Educație civică, s-au calificat la faza națională două eleve de la Liceul cu program sportiv, ambele în clasa a IV-a, pregătite de înv. Roman Irina și Zăicescu Gilda. Este vorba despre elevele Tărnăuceanu Marina și Ungureanu Beatrice.

La Cultură civică, doi elevi, Cucu Mihnea și Vântu Ioana, în clasa a VII-a, de la Colegiului Național "Mihai Eminescu" Botoșani, s-au calificat la etapa națională, ambii fiind pregătiți de prof. Ciobanu Loredana. 

Anghel Andrei, în clasa a XI-a, de la Colegiul Național "Mihai Eminescu", îndrumat de Botezatu Mariana, va reprezenta județul Botoșani la disciplina Economie.

La Psihologie, Macsim Elena, clasa a XI-a, Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoșani (prof. Botezatu Loredana-Mariana), s-a calificat la etapa națională. 

La Logica, argumentare si comunicare, eleva Cîrdei Iulia, de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botoșani, clasa a XII-a, pregătită de prof. Lemny Speranța, a obținut cea mai mare notă la faza județeană.

La Sociologie s-a calificat Agafiței Loredana-Manuela, de la Liceul "Regina Maria" Dorohoi (prof. Murariu Sonia).  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scriitoare din Botoșani, protagonistă în derularea unui Incubator de lectură pentru copiii din Delta Dunării

astăzi, 19:55
35

Peste 50 de copii din Delta Dunării participă în săptămâna 13-18 iulie la Incubatorul de lectură, un proiect creat şi derulat de scriitoarele Svetlana Cârstean şi Ana Maria Sa...

PNL Botoșani: „Minciuna este modul de gândire a PSD Botoșani”

astăzi, 19:38
73

Comunicat:PSD Botoșani își arogă 500 de investiții aduse în județul Botoșani pe perioada guvernării lor. Îi întrebăm public: unde sunt aceste investiții pe care ș...

Bărbat găsit în ștreang într-o anexă din gospodărie

astăzi, 19:36
250

Un bărbat din localitatea Cotu, comuna Copălău a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Descoperirea a fost făcută de fiul bărbatului de 78 de ani, care locuia...