Botoșăneanca Nadia Tătaru, desemnată Femeia Anului la categoria Antreprenoriat!

Este una dintre cele mai cunoscute și de succes femei din România, însă vorbim despre un succes la temelia căruia stau ani de muncă, mii de ore de pregătire și emoții pe măsură. Nadiei Tătaru, părinții și copiii din toată țara îi datorează faptul că 1 iunie a devenit zi liberă națională.

Botoșăneanca Nadia Tătaru, desemnată Femeia Anului la categoria Antreprenoriat!

Nadia Tataru, fondatoarea postului Itsy Bitsy FM, a fost aleasa Femeia Anului la categoria Antreprenoriat, in cadrul Galei Premiilor Femeia Anului 2017 oferite de revista Avantaje.

Nadia Tataru este fondatoarea si directoarea Itsy Bitsy FM, produce si difuzeaza emisiuni radio de edutainment pentru familie si emisiuni de parenting. Ea sustine si promoveaza evenimente cultural - artistice, sportive si educative pentru familii cu copii, prin intermediul radio si on-line Itsy Bitsy. In 2016 a initiat proiectul "1 iunie zi libera", care a dus la transformarea zilei de 1 iunie in zi libera nationala, cu scopul ca parintii sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna cu copiii lor.

A realizat cel mai mare eveniment de joaca parinti - copii: 10 ore de joaca, 30.000 de participanti (1 iunie 2016, in Parcul Alexandru Ioan Cuza Bucuresti). A initiat si organizat Parlamentul Copiilor - eveniment interactiv de dialog intre parlamentari si 200 de copii (7-12 ani ) cu propuneri legislative de interes pentru copii. A initiat si organizeaza anual Premiile de Excelenta Itsy Bitsy pentru a aduce recunoastere persoanelor si institutiilor care se implica in buna crestere, dezvoltare si educatie a copiilor si parintilor acestora.

"In acest an, tema centrala a Galei a fost recunoasterea si premierea unor doamne care indraznesc sa iasa din tipare in domenii care sunt de mare interes pentru publicul feminin – educatie, sanatate, cercetare, antreprenoriat, advocacy impotriva violentei domestice - atragând atentia asupra comunitatii pe care o reprezinta si reusind sa transforme obisnuitul in remarcabil.
Printre laureate, s-au numarat, deopotriva, celebritati implicate in activitati caritabile, dar si eroine anonime care fac voluntariat pentru comunitatea in care traiesc. De 19 ani, revista Avantaje promoveaza femeile care transforma obisnuitul in remarcabil si prin aceste premii prestigioase",
transmite, pentru Știri.Botoșani.Ro, Monica Popescu PR Manager în cadrul Itsy Bitsy.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru parinti sicopii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul României.

În toamna anului 2016, Nadia Tătaru acorda un interviu în exclusivitate publicației noastre, în finalul căruia mărturisea: Când spun "Botoşani", în primul rând simt DOR. Dor de copilărie, dor de joacă, dor de bunici, dor de părinţi, dor de foştii colegi şi profesori. Nu sunt nostalgică după acele timpuri, dar mi-ar plăcea să reîntâlnesc şi să mă reconectez cu oamenii cu care am crescut odinioară. Şi, da, mi-ar plăcea să îmi ofer acum mai mult timp şi disponibilitate pentru joc şi joaca. Şi, de asemenea, mi-ar plăcea să mă întorc mai des acasă, la Botoşani.    

 

 

In acest an, la Gala Premiilor Femeia Anului au fost noua categorii, iar castigatoarele au fost alese prin votul publicului si al redactiei Avantaje. Iata categoriile si castigatoarele premiilor Femeia Anului.

 

Arta si Cultura – Ana Ularu: Pentru promovarea scolii romaneasti de teatru
Antreprenoriat feminin – Nadia Tătaru: Pentru activitatea de peste 11 ani in calitate de director al unicului post de radio dedicat copiilor si parintilor din Romania, Itsy Bitsy FM, prin care au fost initiate o multime de proiecte pentru timpul petrecut in familie
Excelenta in sanatate – Alina Ciupercovici: Pentru unicitatea modului de abordare in tratarea dependentelor si pentru campaniile sociale de prevenire a situatiilor de risc in liceele din zona Sucevei.
Excelenta in educatie – Oana Moraru: Pentru activitatea de mentorat educational in sprijinul elevilor, parintilor si profesorilor.
Excelenta in cercetare si inovatie – Ana Maria Tudorache si Miruna Alexandra Ojoga: Pentru entuziasmul si dedicarea cu care se implica inca din timpul liceului in proiecte de cercetare materializate in numeroase inovatii.
Promovarea si apararea drepturilor femeii – Ditta Depner: Pentru campania „Nasterea cu blandete”, dedicata stoparii si prevenirii fenomenului de violenta obstetrica din spitale, si pentru demersul de a crea prima maternitate din Romania care sa apere dreptul mamelor de a naste in conditii decente.
Promovarea si apararea drepturilor copilului – Atena Boca: Pentru initiativa de a crea comunitatea LaPrimulBebe, un ONG care ofera sprijin proaspetelor mame prin informatii si acces gratuit la evenimentele de parenting.
Proiecte de Advocacy si Prevenirea Violentei asupra Femeilor – Bianca Deac: Pentru profesionalismul si eficienta cu care se implica in activitatea de limitare si prevenire a violentei domestice in cadrul Asociatiei VIVAD din Cluj Napoca.
Excelenta in Jurnalismul Social – Alessandra Stoicescu: Pentru implicarea in activitatea Fundatiei Mereu Aproape.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Florentina Tonita

Marta, eleva de 10 din Botoșani calificată la trei olimpiade naționale: ”Mie îmi place mult România, nu m-aș vedea părăsind tot!”

astăzi, 07:59
1850

Cunoscut pentru învățăturile sale către tineri, regretatul academician Solomon Marcus obișnuia să îi provoace: ”Știu că vrei să afli multe de la mine. Vino și caută! Căut...

Când Biserica se face punte sufletească între Școală și Spital. ”Este un moment de emoție supremă!” (Foto, Video)

Joi, 28 Martie 2024
1843

Au o blândețe îngerească, priviri calde, iar cumințenia lor are ceva copilăresc. Căci, da, chiar asta sunt: niște copii ascunși în trupurile unor ”oameni mari”. Au...

De Ziua Teatrului: Actrița Mihaela Ștempel împlinește 60 de ani! (Foto, Video)

Miercuri, 27 Martie 2024
369

"Dacă adunăm pe 1 cu 1, care 1 se adună cu celălalt? Care unu se transformă în 2?", se întreba Constantin Noica, într-o pură mirare filosofică. Dacă adunăm 1 Păpu...