Vizită a ministrului Fondurilor Europene la Camera de Comerț din Botoșani

Vizită a ministrului Fondurilor Europene la Camera de Comerț din Botoșani

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) din Botoşani a primit, marţi, vizita vicepremierului Raluca Turcan, însoțită de Ioan Marcel Boloș, Ministrul Fondurilor Europene, şi de senatorul Costel Şoptică.

Oficialii au purtat discuţii cu reprezentanţi ai mediului de afaceri local, din majoritatea sectoarelor economice active în judeţ.

„Ministrul Fondurilor Europene a fost informat despre piedicile întâmpinate de firme la contractarea fondurilor europene şi au avut loc discuții referitoare strategiile lor de dezvoltare. Ioan Marcel Boloş a informat firmele despre următoarele apeluri ce vor fi deschise pentru sprijinirea IMM-urilor şi marilor contribuabili precum şi despre măsurile pe care le-a luat pentru debirocratizarea procedurilor de contractare şi implementare a proiectelor finanţate din fonduri europene”, spun reprezentanții CCIA Botoșani.

Vizita oficialilor vine după ce, în data de 10 iulie, conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Botoşani a intermediat discuţiile dintre Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi mediul de afaceri local.

„Obiectivul anunţat de CCIA Botoşani este de a facilita dialogul între mediul de afaceri şi factorii decizionali de la nivel central şi local, indiferent de apartenența politică”, au mai arătat reprezentanții instituției.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
106

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
85

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
130

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...