Vizită a ministrului Fondurilor Europene la Camera de Comerț din Botoșani

Vizită a ministrului Fondurilor Europene la Camera de Comerț din Botoșani

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) din Botoşani a primit, marţi, vizita vicepremierului Raluca Turcan, însoțită de Ioan Marcel Boloș, Ministrul Fondurilor Europene, şi de senatorul Costel Şoptică.

Oficialii au purtat discuţii cu reprezentanţi ai mediului de afaceri local, din majoritatea sectoarelor economice active în judeţ.

„Ministrul Fondurilor Europene a fost informat despre piedicile întâmpinate de firme la contractarea fondurilor europene şi au avut loc discuții referitoare strategiile lor de dezvoltare. Ioan Marcel Boloş a informat firmele despre următoarele apeluri ce vor fi deschise pentru sprijinirea IMM-urilor şi marilor contribuabili precum şi despre măsurile pe care le-a luat pentru debirocratizarea procedurilor de contractare şi implementare a proiectelor finanţate din fonduri europene”, spun reprezentanții CCIA Botoșani.

Vizita oficialilor vine după ce, în data de 10 iulie, conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Botoşani a intermediat discuţiile dintre Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi mediul de afaceri local.

„Obiectivul anunţat de CCIA Botoşani este de a facilita dialogul între mediul de afaceri şi factorii decizionali de la nivel central şi local, indiferent de apartenența politică”, au mai arătat reprezentanții instituției.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de circa 18.000 de lei aplicate de jandarmi în acest weekend

astăzi, 15:33
123

Misiunile executate în acest weekend de către jandarmii botoșăneni s-au finalizat cu aplicarea a 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 18000 de lei.C...

Descoperire „explozivă” la Stâncești

astăzi, 15:31
252

Descoperire mai puțin obișnuită la Stâncești, comuna Mihai Eminescu, unde un bărbat a găsit un element de muniție printre pietrișul folosit la amenajarea unui podeț.S-a înt&ac...

Steerilitatea lumii ce vine. Când prostia a prins încredere în sine și curajul de a se considera egala inteligenței

astăzi, 13:47
267

de Ciprian Mihali, filosof, profesor universitar:Putem să râdem în multe feluri de prostia monumentală a Oliviei Steer și de tribulațiile ei ridicole, dar ceea ce rămâne dup...