Vizită a ministrului Fondurilor Europene la Camera de Comerț din Botoșani

Vizită a ministrului Fondurilor Europene la Camera de Comerț din Botoșani

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) din Botoşani a primit, marţi, vizita vicepremierului Raluca Turcan, însoțită de Ioan Marcel Boloș, Ministrul Fondurilor Europene, şi de senatorul Costel Şoptică.

Oficialii au purtat discuţii cu reprezentanţi ai mediului de afaceri local, din majoritatea sectoarelor economice active în judeţ.

„Ministrul Fondurilor Europene a fost informat despre piedicile întâmpinate de firme la contractarea fondurilor europene şi au avut loc discuții referitoare strategiile lor de dezvoltare. Ioan Marcel Boloş a informat firmele despre următoarele apeluri ce vor fi deschise pentru sprijinirea IMM-urilor şi marilor contribuabili precum şi despre măsurile pe care le-a luat pentru debirocratizarea procedurilor de contractare şi implementare a proiectelor finanţate din fonduri europene”, spun reprezentanții CCIA Botoșani.

Vizita oficialilor vine după ce, în data de 10 iulie, conducerea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Botoşani a intermediat discuţiile dintre Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi mediul de afaceri local.

„Obiectivul anunţat de CCIA Botoşani este de a facilita dialogul între mediul de afaceri şi factorii decizionali de la nivel central şi local, indiferent de apartenența politică”, au mai arătat reprezentanții instituției.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi COVID de peste 50.000 de lei aplicate în Botoșani într-o singură zi

astăzi, 19:30
458

Duminică, 9 august a.c., toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din Botoșani au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte i...

Șeful Urban Serv: „Fiecare cetățean să dea un leu sau doi pentru curățenia pe morminte”

astăzi, 18:45
814

Directorul Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a declarat că suplimentarea personalului de muncă, în vedere curățării cimitirelor din Botoșani, este imposibilă pentru că, astfel, societatea ar...

BEJ a stabilit numărul minim de susținători pentru a candida Consiliul Județean

astăzi, 18:33
298

Biroul Electoral de Circumscripţie Județean (BECJ) din Botoşani a stabilit, luni, numărul minim de susținători necesar pentru depunerea candidaturilor pentru funcțiile de președinte al Consili...