"Colindă" bogată a polițiștilor, înainte de Crăciun: 57.000 de lei, amenzi acordate agenților economici din județul Botoșani!

Agenți economici verificați de polițiști și specialiști din cadrul DSVSA Botoșani! Controalele s-au soldat cu sancțiuni contravenționale și amenzi în valoare totală de 57.000 de lei!

"Colindă" bogată a polițiștilor, înainte de Crăciun: 57.000 de lei, amenzi acordate agenților economici din județul Botoșani!

Poliţiştii botoşăneni au desfăşurat, în perioada 19 – 22 decembrie 2016, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu mărfuri alimentare, având ca scop protejarea bugetului consolidat al statului, precum şi a populaţiei, împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în ziua de 21 decembrie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, însoţiţi de specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, au acţionat pe raza municipiului Botoşani.

Au fost efectuate verificări la 24 de agenţi economici.

Pentru încălcarea normelor de comerţ au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum total de 57.000 lei, fiind totodată dispusă confiscarea de numerar şi bunuri în valoare totală de 1.325 lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
21

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...

ANAF a publicat ghidul RO e-Transport: amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor!

astăzi, 17:20
33

Prin implementarea sistemului RO e-Transport, principalul obiectiv al ANAF este de a reduce decalajul fiscal de TVA, prin monitorizarea în timp real a mișcărilor de mărfuri pe drumurile nați...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
127

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...