Ministrul Radu Oprea: încep deconturile pentru câştigătorii Start-Up Nation 2018!

Ministrul Radu Oprea: încep deconturile pentru câştigătorii Start-Up Nation 2018!

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a anunțat că de săptămâna viitoare vor începe primele deconturi pentru câştigătorii Start-Up Nation 2018.

Aplicaţia pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018 a fost deschisă pe 27 decembrie 2018. Statul şi-a propus să finanţeze 10.000 de firme prin acest program.

"Săptămâna viitoare încep primele plăţi, deja s-au deschis liniile de finanţare, au primit bani agenţiile regionale. Cred ca sunt peste 200 de cereri de decont depuse. Avem banii pentru ele", a spus ministrul Radu Oprea, citat de presa centrală.  

Alocaţia financiară nerambursabilă, de maximum 200.000 lei/beneficiar, poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societăţile neplătitoare) aferente proiectului. 

Beneficiază de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societăţile înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului.

Pentru a participa la program, societăţile trebuiau să creeze cel puţin un loc de muncă având normă întreagă pe perioadă nedeterminată şi să menţină locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un ieșean și au sucevean au dat țeapă unei firme din Botoșani. S-au ales cu cătușe

astăzi, 18:28
5

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Vaslui și I.P.J. Botoșani, au identificat doi tineri, unul de 24 de ani, din jude...

Doi copii s-au făcut nevăzuți de la joacă. Mama a fost sancționată

astăzi, 18:14
30

Doi copii, de cinci și șapte ani, au dispărut din fața blocului unde se jucau, în zona Școlii nr.11 din Botoșani. Joi, poliţiştii locali din cadrul serviciului de ordine publică au fost...

Cosmin Andrei: Mai puține festivaluri, mai multe străzi asfaltate!

astăzi, 18:05
31

În ședința de miercuri a Consiliului Local al municipiului Botoșani, am dezbătut bugetul local pentru anul 2020 și am constatat că a fost o încălcare flagrantă a procedur...