Cum arată un șofer inconștient pe străzile din România? Cam așa…

Pe șoselele din România, inconștiența este la ea acasă. Campion este șoferul unui Volkswagen Passat care și-a lăsat pasagerul din dreapta sa să controleze automobilul.

Cum arată un șofer inconștient pe străzile din România? Cam așa…

În multe dintre cazuri, tinerețea atrage cu sine și inconștiență. Conducătorul auto al unui VW Passat a fost filmat în timp ce ieșea pe geam și pasagerul din dreapta controla mașina. Și totul, pe un drum extrem de aglomerat și chiar într-o curbă.

“Filmat de un prieten, în Bradu județul Sibiu, un șofer inconstient iese pe geam în timpul mersului cat timp pasagerul ține de volan”, a explicat cel care a realizat filmarea cu pricina.

Tinerii produc cele mai multe accidente

Conform cifrelor, scrie auto-bild.ro, șoferii de până în 30 de ani produc mai multe accidente decât orice altă categorie de vârstă. “În România, cele mai recente statistici oficiale ale Poliţiei Rutiere arată faptul că 37,4% dintre şoferii vinovaţi de producerea accidentelor rutiere grave în anul 2013 sunt încadraţi în categoria de vârstă 16 – 30 de ani”, se arată în statistica cu pricina.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
541

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
391

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2805

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...