Botoșăneanul care l-a dublat pe Jean-Claude Van Damme: "Eram cot la cot"

Dacă îl vedeți pe Jean-Claude Van Damme filmat din spate în următorul său film, să știți că nu e el, ci un botoșănean care a ajuns pe platourile de filmare și îl dublează, semănând cu actorul la aparență, corpolență si agilitate.

Botoșăneanul care l-a dublat pe Jean-Claude Van Damme: "Eram cot la cot"

Robert Tiberius Aparaschivei, originar din Botoșani, locuiește în Belgia de mai mulți ani și practică arte marțiale. Pentru că seamănă la mișcări cu celebrul actor, a primit sarcina de a-l dubla în scenele neesențiale, când actorul este filmat din spate sau în mașină. Scenele de cascadorie nu au fost însă realizate tot cu el.

Inevitabil, fiind zi de zi cu actorul, au devenit apropiați, a povestit Robert Tiberius pentru Radio France International. "Cu mine inevitabil trebuia să schimbe câteva vorbe fiindcă pe parcursul unei zile de filmare, eram cot la cot, fiind dublura sa",a declarat acesta. Van Damme i-a cunoscut familia, dar relațiile au rămas totuși strict profesionale, a mai precizat românul.

Cum a ajuns pe platourile de filmare? Robert Tiberius  a răspuns la anunțul unei case de producție si a fost refuzat. Anunțul era pentru o dublură de imagine si lumină pentru Jean-Claude Van Damme. Producătorii au ales la început pe altcineva, dar în ultimă instanță rolul i-a revenit întrucât persoana aleasă nu putea vorbi franceza.

Filmul „The Bouncer” realizat de regizorul francez Julien Leclercq, coproducție franco-belgiană, apare în cinematografe în a doua jumătate a anului.

Robert Tiberius Aparaschivei este antreprenor şi are 45 de ani. El a plecat în Belgia în urmă cu zece ani. Filmările pentru acest film au avut loc la Bruxelles și Namur, scrie diasporaazi.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...