Trupa Metallica a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România! VIDEO

Trupa Metallica a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România! VIDEO

Trupa Metallica a donat 250.000 de euro, pentru construirea primului spital oncologic pentru copii, prin proiectul „Dăruiește viața", coordonat de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu.

Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România va avea 9 niveluri, 6 etaje și 12.000 mp, iar potrivit site-ului asociației, proiectul este finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii.

„Suntem o comunitate uriașă și construim împreună un spital”, au scris rockerii de la Metallica pe pagina proprie de socializare precizând că se alătură acestei mișcări.

Trupa Metallica a susținut un concert la București, miercuri, la Arena Naţională, în cadrul turneului „Worldwired”.

Legendara trupă s-a întors în faţa fanilor români în componența James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas) într-un recital deschis de trupele Ghost şi Bokassa.

Este a patra prezență a trupei Metallica în România după spectacolele susținute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni și în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Surprizele trupei Metallica au continuat aseară în concertul de pe Arena Naţională.

Legendara trupă a inclus în spectacol inclusiv piesa "De vei pleca" a formației Iris.

De alttfel, Cristi Minculescu, legenda muzicii românești și vocalistul trupei Iris, s-a declarat incredibil de încântat și a postat un video pe pagina proprie de pe rețele de socializare cu surpriza făcută de Metallica.

„Fără cuvinte!!!! Metallica și un stadion întreg au cântat live “De vei pleca”!♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflete…”, a scris artistul pe pagina trupei IRIS.

                           

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
347

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
614

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
170

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...