Spectacol aniversar la Cornișa: 50 de ani de activitate artistică a Orchestrei Populare “Rapsozii Botoșanilor”

Spectacol aniversar la Cornișa: 50 de ani de activitate artistică a Orchestrei Populare “Rapsozii Botoșanilor”

Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor’’ deschide stagiunea 2020-2021 cu două spectacole aniversare în zilele de 6 și 7 octombrie 2020 , cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate artistică. Spectacolele vor avea loc la Amfiteatrul Parcului de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa din Botoșani, iar accesul publicului se va face între orele 17 și 17.30 .

Alături de artiștii orchestrei vor fi și invitați speciali din țară, artiști renumiți  precum Ionuț Dolănescu, Dinu Iancu Sălăjanu, Laura Lavric și Gheorghița Nicolae, realizatorul emisiunii ,,Tezaur Folcloric’’, difuzată de televiziunea națională TVR. Conducerea artistică îi este atribuită lui Ioan Cobâlă, sub bagheta dirijorului  Ciprian Potoroacă. Spectacolele vor fi televizate și transmise de postul de televiziune TVR Iași, post regional și national.

Invitațiile se pot obține începând cu data de 1 octombrie la sediul Orchestrei Populare ,,Rapsozii Botoșanilor’’ în limita locurilor disponibile sau la numărul de telefon 0231.511.002 .

Toate restricțiile sanitare impuse din cauza pandemiei Covid-19 vor fi respectate atât de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, cât şi de către publicul participant în ceea ce priveşte distanțarea fizică, cât şi a celorlalte norme legale impuse concertelor în aer liber.
Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu Covid-19 :
– Purtarea măștii (medicală/non-medicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.
– Termoscanarea de către personalul orchestrei. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.
– Respectarea distanțării de minimum 2 m între persoane, de la intrarea la spectacol până la ieșire.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

25 octombrie, Ziua Armatei Române: Programul manifestațiilor în Botoșani

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
802

Ziua Armatei Române este marcată duminică, 25 octombrie, și la Botoșani, printr-un ceremonial militar organizat la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din U.M. 01251 și în P...

Numărul beneficiarilor infectați cu noul coronavirus din cadrul Centrului de Îngrijire de la Adășeni este în creștere

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
1223

Nu mai puțin de 94 de beneficiari ai Centrului de Îngrijire și Asistență Adășeni au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.Cazurile pozitive au fost raportate în cursul zil...

Crește alarmant numărul persoanelor confirmate pozitiv cu Covid la Botoșani

Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
3009

Potrivit datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, numărul de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus a ajuns  sâmbătă, 24 octombrie, la ...