Recomandare de weekend: Un nou spectacol online oferit de Teatrul „Vasilache”

Recomandare de weekend: Un nou spectacol online oferit de Teatrul „Vasilache”

Duminică, 7 iunie, începând cu ora 11:00, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari, la vizionarea spectacolului „În vizită cu Domnul Goe și Bubico”, după schițe de I. L. Caragiale.

Regia, adaptarea textului și ilustrația muzicală sunt semnate de Marius Rogojinschi, iar scenografia de Mihai Pastramagiu și Marius Rogojinschi.

„Consecințele unei educații greșite primite în familie, comicul și satira personajelor sunt nuanțate și susținute de cei care dau viață marionetelor pe fire, timp de o oră”, au transmis reprezentanții instituției.

Vor interpreta actorii: Valenti Ligi, Mihaela Nistorică, Aurica Dobrescu, Mihaela Stempel , Ibica Leonte, Marius Rusu, Anca Ștefan și Floran Iftode.

Spectacolul va fi disponibil aici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A fost predat amplasamentul pentru modernizarea tronsonului Botoșani-Târgu Frumos

astăzi, 19:58
13

În cursul dimineții de miercuri s-a semnat, procesul verbal de predare-primire a amplasamentului DN 28B, Târgu Frumos – Hârlău – Botoșani, în vederea derulării ...

Sindicatul „Impact” din Botoșani inițiază procese împotriva Guvernului în numele a sute de angajați DGASPC. „Bătaie de joc la adresa salariaților!”

astăzi, 18:58
78

Sindicatul „Impact” din Botoșani deschide acțiuni în instanță pentru toți membrii de sindicat care au fost izolați la locul de muncă în centrele rezidențiale, respectiv...

Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile

astăzi, 18:50
149

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile. Nu sunt prevăzute noi măsuri de restricție, însă guvernul nu va lua nici alte măsuri ...