Punguța cu doi bani”, un spectacol duminical pentru cei mici, la Teatrul „Vasilache”

Punguța cu doi bani”, un spectacol duminical pentru cei mici, la Teatrul „Vasilache”

Duminică,  13 octombrie a.c., cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, Teatrul „Vasilache” îi așteaptă pe btoșăneni la spectacolul „Punguța cu doi bani”, după o poveste de Ion Creangă, în regia lui Valentin Dobrescu. Scenografiaeste semnată de către Mihai Pastramagiu, iar muzica este asigurată de către Alin Macovei Moraru.

Din distribuţie fac parte actorii: Andreea-Elena Popovici, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Ibica Leonte, Marius Rusu și Florin Iftode.

Spectacolul este unul interactiv, cu păpuși.

„Şi eu am fost copil şi am fost încântat de poveştile lui Creangă. Dar cel mai mult mi-a plăcut „Punguţa cu doi bani”.  Poate pentru că este atât de limpede, cursivă, simplă în complexitatea ei, plină de un umor sănătos, neforţat, cu caractere conturate uşor, în câteva linii. De aceea, am încercat acum să vă aduc această poveste în faţa ochilor voştri. Nu vă rămâne decât să priviţi”, susține Valentin Dobrescu, regizor.

Preţul unui bilet intrare la spectacol este de 12 lei. Rezervări se fac doar telefonic, la 0756084651.

Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să achiziționați biletele până atunci.

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Aleargă caii iubirii

Marţi, 28 Ianuarie 2020
192

Ca de obicei, publicăm astăzi  încă o poezie găsită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Aceasta a fost trimisă de Fănică Bulgariu. Vă dorim lectură plăcută.ALEARGĂ&nb...

Specialii nu se lasă! Curtea Supremă se pregăteşte să sesizeze CCR pentru eliminarea pensiilor speciale ale magistraţilor!

Marţi, 28 Ianuarie 2020
259

Şefii instanţei supreme au decis convocarea Secţiilor Unite pentru ziua de miercuri, unde urmează să se voteze dacă ÎCCJ va sesiza Curtea Constituţională cu privire la legea prin care au...

Accident soldat cu avarierea a două autoturisme, în intersecția de la Luceafărul. Șoferul vinovat s-a ales cu suspendarea permisului

Marţi, 28 Ianuarie 2020
593

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme a avut loc, marți seară, în intersecția de la Luceafărul, din municipiul Botoșani.Potrivit unor surse din anchetă, un bărbat...