Punguța cu doi bani”, un spectacol duminical pentru cei mici, la Teatrul „Vasilache”

Punguța cu doi bani”, un spectacol duminical pentru cei mici, la Teatrul „Vasilache”

Duminică,  13 octombrie a.c., cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, Teatrul „Vasilache” îi așteaptă pe btoșăneni la spectacolul „Punguța cu doi bani”, după o poveste de Ion Creangă, în regia lui Valentin Dobrescu. Scenografiaeste semnată de către Mihai Pastramagiu, iar muzica este asigurată de către Alin Macovei Moraru.

Din distribuţie fac parte actorii: Andreea-Elena Popovici, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Ibica Leonte, Marius Rusu și Florin Iftode.

Spectacolul este unul interactiv, cu păpuși.

„Şi eu am fost copil şi am fost încântat de poveştile lui Creangă. Dar cel mai mult mi-a plăcut „Punguţa cu doi bani”.  Poate pentru că este atât de limpede, cursivă, simplă în complexitatea ei, plină de un umor sănătos, neforţat, cu caractere conturate uşor, în câteva linii. De aceea, am încercat acum să vă aduc această poveste în faţa ochilor voştri. Nu vă rămâne decât să priviţi”, susține Valentin Dobrescu, regizor.

Preţul unui bilet intrare la spectacol este de 12 lei. Rezervări se fac doar telefonic, la 0756084651.

Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să achiziționați biletele până atunci.

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Surprize în traficul din Botoșani: o mașină fără șofer a intrat în coliziune cu un alt autoturism

astăzi, 18:18
27

O mașină a ajuns în mijlocul străzii și a provocat un accident, după ce conducătorul auto și, totodată, proprietarul acesteia a uitat să tragă frâna de mână.Incidentul...

Accident în apropiere de OMV. A fost implicat un inspector școlar

astăzi, 18:03
140

Un accident soldat cu rănirea a două persoane a avut loc marți dimineață, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, în zona OMV. Cauza este efectuarea unei manevre fără asigurarea cores...

Două femei din județ au încercat să se sinucidă în aceeași seară. Ambele, prin supradoză de medicamente

astăzi, 17:45
156

Două femei au ajuns, duminică seară, la spital în stare foarte gravă, după ce au încercat să îşi pună capăt zilelor cu medicamente.Ambele cazuri au ajuns la Urgenţe dum...