Punguța cu doi bani”, un spectacol duminical pentru cei mici, la Teatrul „Vasilache”

Punguța cu doi bani”, un spectacol duminical pentru cei mici, la Teatrul „Vasilache”

Duminică,  13 octombrie a.c., cu începere de la orele 11:00 şi 12:30, Teatrul „Vasilache” îi așteaptă pe btoșăneni la spectacolul „Punguța cu doi bani”, după o poveste de Ion Creangă, în regia lui Valentin Dobrescu. Scenografiaeste semnată de către Mihai Pastramagiu, iar muzica este asigurată de către Alin Macovei Moraru.

Din distribuţie fac parte actorii: Andreea-Elena Popovici, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Ibica Leonte, Marius Rusu și Florin Iftode.

Spectacolul este unul interactiv, cu păpuși.

„Şi eu am fost copil şi am fost încântat de poveştile lui Creangă. Dar cel mai mult mi-a plăcut „Punguţa cu doi bani”.  Poate pentru că este atât de limpede, cursivă, simplă în complexitatea ei, plină de un umor sănătos, neforţat, cu caractere conturate uşor, în câteva linii. De aceea, am încercat acum să vă aduc această poveste în faţa ochilor voştri. Nu vă rămâne decât să priviţi”, susține Valentin Dobrescu, regizor.

Preţul unui bilet intrare la spectacol este de 12 lei. Rezervări se fac doar telefonic, la 0756084651.

Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să achiziționați biletele până atunci.

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”.
„Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
48

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1891

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
182

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...