Încep înscrierile pentru Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret "Seri melancolice eminesciene", ediţia a IX-a!

Încep înscrierile pentru Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret "Seri melancolice eminesciene", ediţia a IX-a!

Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu" şi Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani organizează înscrieri în cadrul Festivalului Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret "Seri melancolice eminesciene", ediţia a IX-a, 6-8 iulie 2018. 

Festivalului Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret Seri melancolice eminesciene are ca principal scop sporirea numărului de activităţi destinate promovării tinerilor sau elevilor cu aptitudini în domeniul cultural-artistic şi a creaţiilor acestora, având ca specific muzica folk, respectiv atragerea unui număr cât mai mare de elevi şi tineri către acest gen muzical. Proiectul este justificat de lipsa unor astfel de activităţi, atât la nivelul judeţului Botoşani, cât şi în ţară, şi de necesitatea de a oferi tinerilor şi elevilor un cadru adecvat de manifestare şi promovare. Promovarea  Imaginii Memorialului Ipoteşti şi a creaţiei lirice eminesciene (prin folosirea  versurilor eminesciene drept text pentru melodiile prezentate în concurs şi spectacol).

Regulamentul şi fişa de înscriere pot fi luate de pe site-ul www.folkipotesti.ro. Înscrierile se fac până pe data de 15 mai 2018. Fişele completate pot fi trimise pe adresa folkipotesti@gmail.com. Pentru detalii suplimentare puteţi suna la următoarele numere de telefon: 0722.143.448, 0741.510.849, 0744.885383. (Comunicat de presa)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Sala Sporturilor din comuna Curtești a fost finalizată

astăzi, 11:28
8

Primăria comunei Curtești a anunțat că au fost finalizate lucrările Sălii Sporturilor, unde se vor putea desfășura activități sportive colective, dedicată atât elevilor din comună c&...

Bărbat din județ, depistat de polițiști și dus direct la închisoare. A fost condamnat pentru furt calificat

astăzi, 10:53
56

Miercuri, polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentului Urmăriri, au reușit identificarea unui bărbat de 44 de ani, din comuna Răchiți, pe numele căruia e...

Huncă: „Botoşani, povestea artei şi a culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

astăzi, 10:48
35

Comunicat:Județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, niciun conducător nu a făcut prea multe pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultura...