Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani găzduiesc a doua ediție a Expoziției – concurs de arte plastice “Andronic Țăranu”

Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani găzduiesc a doua ediție a Expoziției – concurs de arte plastice “Andronic Țăranu”

Secția de Artă Plastică și Etnografie a Muzeului Județean Botoșani găzduiește, în perioada 19 - 30 septembrie 2020, Expoziția – concurs de arte plastice ,,ANDRONIC ȚĂRANUˮ, ediția a II-a, deschisă la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchianˮ Botoșani, eveniment organizat de Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani.

Expoziția reunește lucrări de pictură având ca temă prezentarea obiceiurilor, tradițiilor, simbolisticii, istoriei, personalităților și a monumentelor istorice care au aparținut armenilor din Botoșani sau din România, care au fost realizate de liceeni și artiști din Botoșani și din țară.

De asemenea, vor fi expuse și lucrări de artă fotografică, realizate de Andreea Tănase, reunite sub titlul ARMENI ÎN ROMÂNIA și care prezintă aspecte din viața întregii comunități armene din România.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 19 septembrie 2020, ora 11,00.

Intrarea este gratuită, zilnic, în intervalul orar 9.00-17.00, cu respectarea normelor legale impuse de starea de alertă în pandemie: purtarea obligatorie a măștii și distanțarea persoanelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Filarmonica Botoșani invită publicul la concert simfonic

astăzi, 12:33
198

Filarmonica Botoșani invită publicul la concert simfonicFilarmonica „George Enescu”  Botoșani invită publicul, vineri, 23 octombrie 2020, începând cu ora 18.30, la...

Botoșănenii pot dona hrană animalelor în boxpaletul special amenajat pentru ele

astăzi, 12:02
180

Iubitorii frumoaselor patrupede au ocazia de a dona, începând de miercuri, hrană sau orice altceva le-ar fi de folos animalelor. Noul proiect este inițiat de un cabinet veterinar din Bot...

Palatul Copiilor Botoșani s-a alăturat proiectului european „My water footprint”

astăzi, 11:20
119

Reprezentanții Palatului Copiilor Botoșani au anunțat că elevii înscriși în cadrul cercului Protecția Mediului vor fi implicați, pe parcursul întregului an școlar, în d...