Eveniment editorial, premergător Hramului Seminarului Teologic "SF. Ioan Iacob" din Dorohoi

Eveniment editorial, premergător Hramului Seminarului Teologic "SF. Ioan Iacob" din Dorohoi
Printr-o fericită coincidenţă, deloc întâmplătoare, ci graţie unui grup de truditori inimoşi, în ziua premergătoare hramului Seminarului Teologic dorohoian va avea loc, în "Sala Albă" aflată în  incinta  instituţiei din strada Poştei nr. 14 Dorohoi, lansarea cărţii "Şcoala Săptămânii Patimilor", avându-l ca autor pe Marius Giradă, din acelaşi municipiu, care se află la a doua apariţie editorială.  

"Lansarea cărţii acestui autor inedit va avea loc duminică, 4 august 2013, dupa ora 17. Autorul propune în volum, o perspectivă proprie asupra textelor biblice din Noul Testament, într-o abordare hristocentrică, oferind cititorului o ofrandă pentru sufletul însetat de aspiraţia mai înaltului, mai binelui, mai umanului", a precizat, pentru DorohoiNews, directorul Seminarului Teologic din Dorohoi, Constantin Muha.  

Seminarul Teologic "Sfantul Ioan Iacob" din Dorohoi isi cinsteste ocrotitorul  

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfantul Ioan Iacob" din Dorohoi isi cinsteste pe 5 august ocrotitorul.  

Duminica, 4 august, de la ora 17:00, se va oficia Vecernia unita cu Litia, iar luni, 5 august, vor fi savarsite Utrenia Acatistul si Sfanta Liturghie.  

La finalul Sfintei Lirghii va avea loc un vernisaj de icoane, o expozitie de grafica in creion si o lansare de carte, iar credinciosii vor putea audia un concert de cantari religioase sustinut de absolventii seminarului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
3

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
110

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
56

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...