Botoșănenii, invitați să descopere „Portugalia”, în acest weekend

Botoșănenii, invitați să descopere „Portugalia”, în acest weekend

Sâmbătă, 15 februarie a.c., de la ora 18:00, echipa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani îi invită pe iubitorii de comedii la Casa Tineretului, acolo une va fi pusă în scenă „Portugalia”, de Zoltan Egressy, în regia lui Vladimir Anton.

Scenografia este semnată de către Gelu Rîșca, iar coregrafia de către Victoria Bucun. Asistent de regie este Răzvan Amitroaei.

Din distribuție fac parte actorii: Alexandra Vicol – Funda, Răzvan Amitroaei – Poreclă, Gheorghe Frunză – Cârciumar, Sorin Ciofu – Sfeclă, Alexandru Dobynciuc – Preot, Bogdan Muncaciu – Clamă, Gina Pătrașcu-Zamfirache – Femeia, Valentin  Popa – Satana, Alexandra Acalfoae – Soție.

„Portugalia – este o comedie – poate amară uneori, veselă alteori, este o poveste în  care un om îşi descoperă sau redescoperă sensul, rostul vieţii pe parcursul unei întâlniri cu oameni foarte simpli, dintr-un loc de la capătul lumii!  Spectacolul este o pledoarie în favoarea curajului de a schimba cursul vieţii – atunci când aceasta se impune, o pleadorie în favoarea bucuriilor simple, care pot da consistenţă vieţii ce a devenit searbădă la un moment dat”, conchid reprezentanții Teatrului „Mihai Eminescu”.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, 0231 510 970 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv), în incinta Shopping Center- Carrefour - ( 16.00 - 19.00, de marți până vineri  și 11.00 – 13.00, sâmbătă și duminică) și on line, pe https://eventbook.ro/hall/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

Prețul unui bilet este de 30 lei. Pentru elevi, studenți și pensionari, se aplică o reducere de 15 lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cătălin Flutur a anunțat în această seară proiectul de buget al municipiului Botoșani. Acesta va intra în discuția Consiliului Local peste două zile, dar sunt șanse mici ca PSD să îl lase în această formă!

Luni, 17 Februarie 2020
208

Cu două zile înainte de ședința Consiliului Local de la Botoșani, un consiliu dominat brutal de ani de zile de PSD, primarul municipiului, Cătălin Flutur, a anunțat în această sear...

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

Luni, 17 Februarie 2020
162

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Luni, 17 Februarie 2020
813

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...