Botoșănenii, invitați să descopere „Portugalia”, în acest weekend

Botoșănenii, invitați să descopere „Portugalia”, în acest weekend

Sâmbătă, 15 februarie a.c., de la ora 18:00, echipa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani îi invită pe iubitorii de comedii la Casa Tineretului, acolo une va fi pusă în scenă „Portugalia”, de Zoltan Egressy, în regia lui Vladimir Anton.

Scenografia este semnată de către Gelu Rîșca, iar coregrafia de către Victoria Bucun. Asistent de regie este Răzvan Amitroaei.

Din distribuție fac parte actorii: Alexandra Vicol – Funda, Răzvan Amitroaei – Poreclă, Gheorghe Frunză – Cârciumar, Sorin Ciofu – Sfeclă, Alexandru Dobynciuc – Preot, Bogdan Muncaciu – Clamă, Gina Pătrașcu-Zamfirache – Femeia, Valentin  Popa – Satana, Alexandra Acalfoae – Soție.

„Portugalia – este o comedie – poate amară uneori, veselă alteori, este o poveste în  care un om îşi descoperă sau redescoperă sensul, rostul vieţii pe parcursul unei întâlniri cu oameni foarte simpli, dintr-un loc de la capătul lumii!  Spectacolul este o pledoarie în favoarea curajului de a schimba cursul vieţii – atunci când aceasta se impune, o pleadorie în favoarea bucuriilor simple, care pot da consistenţă vieţii ce a devenit searbădă la un moment dat”, conchid reprezentanții Teatrului „Mihai Eminescu”.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, 0231 510 970 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv), în incinta Shopping Center- Carrefour - ( 16.00 - 19.00, de marți până vineri  și 11.00 – 13.00, sâmbătă și duminică) și on line, pe https://eventbook.ro/hall/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

Prețul unui bilet este de 30 lei. Pentru elevi, studenți și pensionari, se aplică o reducere de 15 lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
519

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...