Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache invită publicul la spectacolul „Tigrișorul Pietriek”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache invită publicul la spectacolul „Tigrișorul Pietriek”

Actorii Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul botoșănean la vizionarea spectacolului „Tigrișorul Pietrek”, după H. Januszewska, adaptare de Maria Baciu, care va avea loc joi, 24 septembrie 2020, de la ora 18.00 și sâmbătă, 26 septembrie 2020, de la ora 11.00, la Amfiteatrul Cornișa Aquaprk & Sports Botoșani.

Spectacolul poate fi vizionat și în zilele de vineri, 25 septembrie, ora 18.00 și duminică, 27 septembrie 2020, ora 11.00, în sala Teatrului pentru Copii și Tineret “Vasilache”.

Regia artistică este asigurată de Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica îi aparține lui Constantin Panaite. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Mihaela Ștempel,  Renata Voloşcu, Pavel Petraşi, Florin Iftode şi Marius Rusu.

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei,  în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol, atât în aer liber cât și în sala de spectacole,  se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber şi la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 

Spune-ne opinia ta