Actorii Teatrul “Mihai Eminescu” invită publicul la o nouă premieră

Actorii Teatrul “Mihai Eminescu” invită publicul la o nouă premieră

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” invită botoșănenii la o nouă premieră: „Consiliul de familie”, de Cristina Clemente, traducerea din limba spaniolă fiind atribuită Luminiței Voina.

Din distribuție fac parte renumiți actori botoșăneni: Marius Rogojinschi, Lenuș Moraru, Alexandra Vicol, Petruț Butuman, Răzvan Amitroaei.

Premiera va avea loc sâmbătă, 11 iulie, ora 21.00, în cadrul Amfiteatrului Ipotești.

Celor care doresc să vizioneze acest spectacol, Teatrul „Mihai Eminescu” le pune la dispoziție transport gratuit. Plecarea are loc la ora 20?00 din Botoșani, Casa Tineretului și retur după terminarea spectacolului”, au transmis  organizatorii spectacolului.

Regia este asigurată de Antonella Cornici, scenografia de Gelu Rîșca, iar coregrafia de Victoria Bucun. De video design se ocupă  Andrei Cozlac, iar asistent de regie este Ioan Crețescu.

Prețul unui bilet este de 15 lei și se pot achiziționa de  la Casa Tineretului din Bulevardul Mihai Eminescu  nr. 48, telefon 0231.510.970.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(Video) Roxana Țurcanu: „Tinerii așteaptă lucruri concrete de la Primăria Botoșani, iar locuințele ANL ar fi trebuit să fie prioritatea municipalității!”

astăzi, 13:11
11

Comunicat de presă:Problema cea mai stringentă a tinerilor botoșăneni cu care am interacționat în ultima vreme în calitatea mea de candidat la Primăria Municipiului Botoșani, es...

Cadre medicale anchetate, după ce un pacient a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei

astăzi, 13:00
175

Mai multe cadre medicale sunt anchetate de poliţişti, după ce un pacient din județ a reclamat că i-au dispărut 10.000 de lei din portofel.Totul s-a întâmplat la începutul s...

Accident rutier mortal în județ. Șoferul era beat

astăzi, 12:53
266

O femeie și-a pierdut viața, vineri după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs în localitatea Podriga din comuna Drăgușeni, din cauza neatenției unui șofer...